Pjevačica Kesha Rose Sebert poznatija je pod umjetničkim imenom Kesha, a fotografi su je snimili u odjevnoj kombinaciji koja joj možda nije bila najbolji izbor.

Galerija


Iza 32-godišnje pjevačice je doista teško razdoblje.

Vezani članci Slika nije dostupna OBOŽAVATELJI BIJESNI NA PJEVAČICU napravila je pogrešan izbor Slika nije dostupna 'SILOVANA SAM i neću povući izjavu ni po cijenu karijere'

Radi se o Keshi Rose Sebert, poznatijom pod umjetničkim imenom Ke$ha koja iza sebe ima brojne glazbene suradnje koje su joj donijele svjetsku slavu i milijune dolara na računu.

Ipak, slava joj je donijela i neke ružne stvari, poput godina emocionalnog i fizičkog zlostavljanja od strane njezinog mentora Dr. Lukea iz diskografske kuće Sony koji je i zaslužan za procvat njezine karijere. On je sve optužbe demantirao, a zanimljivo, neko vrijeme je i dio javnosti mislio kako pjevačica samo želi njegov novac.

Ostavimo li taj gnjusni slučaj po strani, Kesha se povukla iz javnosti, prestala snimati albume sve do 2017. godine, a natukla je i poprilični broj kilograma od depresije i stresa, pa je neko vrijeme bila neprepoznatljiva. 

Ipak, 2017. godina dokazala joj je kako nakon kiše baš uvijek dođe sunce, pa je pjevačica izbacila album "Rainbow" koji je oduševio njezine obožavatelje, a najviše pažnje privukla je pjesma "Praying" koju je posvetila svom zlostavljaču.

A da se ponovno vraća na staro, pjevačica je dokazala i nedavno nakon kave sa svojom asistenticom za koju je odjenula kratki traper kombinezon kao zanimljiv proljetni outfit. No nakon što se sagnula, pjevačica je otkrila nešto više nego što je htjela, međutim nije se dala smesti zbog bliceva fotoaparata.

Nekad su punili medijske stupce, a onda se povukli iz javnosti: Rastaje se par koji se zaljubio na ''Farmi''?