Nakon kiše dođe sunce

Pjevačica nas podsjetila na događaj kada je ostavila zaručnika pred vjenčanje zbog prevare

Ciara (Foto: Profimedia) Ciara (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ciara (Foto: Profimedia) Ciara (Foto: Instagram) Ciara i Russell Wilson (Foto: Instagram) Ciara i Russell Wilson (Foto: Instagram) Russell Wilson (Foto: Instagram) Ciara i Future (Foto: Instagram) Ciara i Future (Foto: Instagram) +0 Ciara (Foto: Profimedia) Galerija

Pjevačica Ciara bila je prisiljena otkazati vjenčanje s reperom Futureom zbog njegovih brojnih prevara.

Ona je najbolji dokaz kako nakon kiše baš uvijek dolazi sunce.

Pogledaj i ovo Ciara (Foto: Profimedia) Kakav Seksi show Vatrena izvedba za slučajne prolaznike: Pjevačica na balkonu zaplesala u kupaćem kostimu!

Američka pjevačica i r'n'b princeza kako joj tepaju, Ciara, plijenila je pozornost na nedavnoj dodjeli Američkih glazbenih nagrada. Prvo je to učinila s neodoljivim sinčićem na crvenom tepihu, a zatim i na pozornici na kojoj je još jednom dokazala i kako ima savršenu liniju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara) on

Ciara je od 2016. godine u sretnom braku s nešto mlađim igračem američkog nogometa Russellom Wilsonom s kojom ima kćerkicu, a upravo joj je on vratio vjeru u ljubav nakon bolnog prekida zaruka s reperom Futureom koji ju je besramno varao, zbog čega je pjevačica na kraju bila prisiljena otkazati vjenčanje. Da stvar bude gora, nekoliko mjeseci prije nego je trebala izgovoriti sudbonosno "da", pozirala je na naslovnici časopisa za mladenke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara) on

No vratimo se na početak. Slavni reper i pjevačica bili su skupa godinu dana kada je on u listopadu 2013. godine postavio sudbonosno pitanje na njezin 28. rođendan. "Imam osjećaj da 95 posto današnjih veza završava zbog varanja, ali ona naša nije imala veze s tim. Mi smo se jednostavno počeli udaljavati jedno od drugoga. Ja sam donosio odluke za sebe, ona za sebe. Ja sam se htio vratiti u Atlantu i još više baviti glazbom. Ponekad dama ne vidi ono što ti vidiš. Ja sam otkazao zaruke davno prije glasina o prevari", jednom je prilikom izjavio reper, a brzo se oglasila i pjevačica. "Neki su ljudi toliko besramni i nečasni da ni ne zaslužuju odgovor", napisala je tada na Twitteru.

Ciara i Future (Foto: Instagram) Ciara i Future (Foto: Instagram) Foto: Instagram

U travnju 2015. godine prvi put pojavila se vijest o vezi mladog sportaša i pjevačice, a par je novinske stupce punio slatkim izjavama, ali i činjenicom da apstiniraju od seksa. Russell je pred Ciaru kleknuo u ožujku prošle godine, tijekom romantičnog odmora na Sejšelima. "Rekla je da! Od prvog dana znao sam da je ona 'ona prava'. Nema ljepšeg osjećaja. Ovo je prava ljubav", napisao je tada na Instagramu ispod fotografije trenutka kada je kleknuo.

Iako je bivši partner njegove supruge koristio svaku priliku kako bi ju javno oblatio, Russell je samo šutio te preuzeo brigu o njihovom sinu kao da je njegov, a par i dan danas vraća vjeru u ljubav svakom obiteljskom fotografijom na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara) on

A koliko je Ciara sretna, vidi se i na njoj.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene