objavio bend

Pjevač slavne britanske grupe doživio moždani udar, oporavlja se u bolnici: "Budan je i osjeća se dobro"

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

"Možemo vam potvrditi da je naš pjevač i brat Duncan Campbell prevezen u bolnicu nakon što je doživio moždani udar", stoji u službenom priopćenju grupe UB40.

Pjevač popularne grupe UB40 Duncan Campbell doživio je moždani udar, a trenutačno se oporavlja u bolnici. Bend je objavio službeno priopćenje u kojem navode kako je 62-godišnji pjevač iz Birminghama dobro te se nadaju da će se brzo oporaviti.

"Možemo vam potvrditi da je naš pjevač i brat Duncan Campbell prevezen u bolnicu nakon što je doživio moždani udar. Budan je i osjeća se dobro. Molimo obožavatelje da poštuju njegovu privatnost dok se oporavlja. Veselimo se novim koncertima sljedećeg proljeća", stoji u službenom priopćenju.

Duncan je brata Alija zamijenio na mjestu glavnog pjevača britanske reggae-grupe 2008. godine, a originalni pjevač napustio je bend zbog nesuglasica s menadžmentom.

UB40 planirali su ove godine na europsku turneju, no zbog pandemije koronavirusa sve su koncerte prebacili za ožujak 2012. godine.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Bruno Petković (Foto: Instagram) Celebrity Više se ne skrivaju i uživaju u ljubavi: Bruni Petkoviću srce je ukrala bivša supruga našeg poznatog nogometaša

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene