Nitko nije znao

Arapi ''pokrali'' Marija Rotha! Sada slavonski hit drma Bliskim istokom i razvaljuje po klubovima

Mario Roth (FOTO: Facebook) Mario Roth (FOTO: Facebook) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Roth (FOTO: Facebook) Mario Roth (FOTO: Facebook) +0 Miroslav Škoro (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Pjesma ''Merak'', koju izvode grupa Vigor i Miroslav Škoro postala je hit u arapskom svijetu.

Mario Roth i grupa Vigor imaju pjesmu ''Merak'' koju su snimili zajedno s Miroslavom Škorom. Njihov hit ima više od tri i pol milijuna klikova na YouTube-u, a to je očito bilo dovoljno da pjesma dobije i svoju arapsku verziju.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus ''očekuje vas...'' Nives Celzijus o iznenađenju koje priprema: ''Dugo sam se libila oko toga jer moja publika na to nije navikla...''

Naime libanonska pjevačica Carole Samaha odlučila je prepjevati ovu pjesmu i očito napravila pun pogodak jer njezina obrada ima gotovo četiri milijuna klikova i jako je popularna u arapskom svijetu.

Obrada je napravljena legalno, a izdana je početkom godine, no tek sada za ovu su izvedbu saznali dečki iz grupe Vigor. ''Moja teta živi u Australiji i ona je to slučajno pronašla pa mi je odmah poslala. Potpisali su autora. Mi nismo znali da postoji ta verzija pjesme. Drago nam je'', kazao je Mario Roth za Showbuzz.hr.

Mi vam donosimo obje verzije pa vi procijenite koja je bolja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene