Pjesma ''Merak'', koju izvode grupa Vigor i Miroslav Škoro postala je hit u arapskom svijetu.

Galerija


Mario Roth i grupa Vigor imaju pjesmu ''Merak'' koju su snimili zajedno s Miroslavom Škorom. Njihov hit ima više od tri i pol milijuna klikova na YouTube-u, a to je očito bilo dovoljno da pjesma dobije i svoju arapsku verziju.

Vezani članci Miroslav Škoro Oglasio se Škoro iz samoizolacije: "Premijeru, jeste li osudili govor mržnje kad su moju ženu nazivali četnikušom, a mene četničkim zetom?" Mario Roth Grupa Vigor obišla mjesta poharana požarom u Australiji: "Ovo iskustvo ćemo dugo pamtiti"

Naime libanonska pjevačica Carole Samaha odlučila je prepjevati ovu pjesmu i očito napravila pun pogodak jer njezina obrada ima gotovo četiri milijuna klikova i jako je popularna u arapskom svijetu.

Obrada je napravljena legalno, a izdana je početkom godine, no tek sada za ovu su izvedbu saznali dečki iz grupe Vigor. ''Moja teta živi u Australiji i ona je to slučajno pronašla pa mi je odmah poslala. Potpisali su autora. Mi nismo znali da postoji ta verzija pjesme. Drago nam je'', kazao je Mario Roth za Showbuzz.hr.

Mi vam donosimo obje verzije pa vi procijenite koja je bolja.