ups!

Fatalan iskorak! Poznata plavuša na crvenom tepihu nehotice pokazala previše

Pixie Lott (FOTO: Doug Peters/Press Association/PIXSELL) Pixie Lott (FOTO: Doug Peters/Press Association/PIXSELL) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Pixie Lott (FOTO: Doug Peters/Press Association/PIXSELL) Pixie Lott (FOTO: Doug Peters/Press Association/PIXSELL) +0 Pixie Lott (FOTO: Doug Peters/Press Association/PIXSELL) Galerija

Glamurozna haljina zadala je probleme pjevačici Pixie Lott. Jedan pogrešan korak stajao ju je blamaže na crvenom tepihu.

Britanska glumica i pjevačica Pixie Lott bila je jedna od uzvanica dodjele Britt Awards. Iako su sve oči bile uprte u pobjednike, Dua Lipu i Stormzyja, i Pixie je dobila svojih pet minuta slave. I to zbog odjevne kombinacije koja je otkrila previše.

Pogledaj i ovo showbuzz Sretna djevojka Pogledajte s kakvim 'komadom' hoda Pixie Lott!

Zgodna plavuša na crveni tepih stigla je u elegantnoj haljini visokog proreza koji je u prvi plan stavio njezine duge i vitke noge. No, tijekom poziranja poželjela je Pixie promijeniti pozu, a to ju je stajalo prave blamaže. Jedan iskorak bio je dovoljan da mlada umjetnica pokaže ono što je trebalo ostati dobro skriveno. Ipak, veći incident je izbjegnut s obzirom na to da je Pixie očito računala da bi joj se ovako nešto moglo dogoditi pa je, za razliku od svojih brojnih kolegica, ispod haljine ipak obukla donje rublje.

Pixie Lott (FOTO: Doug Peters/Press Association/PIXSELL) Pixie Lott (FOTO: Doug Peters/Press Association/PIXSELL)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene