Staro tridesetak godina

Sadržaj privatnog i dosad neobjavljenog pisma princeze Diane osvanuo u javnosti, a može ga dobiti tko poželi

Princeza Diana, Harry (Foto: Profimedia) Princeza Diana, Harry (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana, Harry (Foto: Profimedia) Charles, Diana (Foto: Profimedia) Princeza Diana (Foto: Profimedia) +0 Princeza Diana (Foto: Profimedia) Galerija

Pismo princeze Diane iz davne 1991. godine završilo je na javnoj aukciji i prodaje se po zanimljivoj cijeni.

Pismo princeze Diane koje je napisala kada je navršila 30 godina i u kojem se pita što će joj donijeti sljedećih 10 godina života, pismo koje je zapravo nastalo samo godinu dana prije razvoda od princa Charlesa i šest godina prije njezine tragične smrti, pojavilo se na iznenađenje svih na jednoj od javnih aukcija.

Pogledaj i ovo Kate Middleton - 4 Nevjerojatno! Nove fotografije Kate Middleton mnoge su podsjetile na vječne Dianine scene izlaska iz automobila, od ovoga ćete se naježiti!

Princeza je to pismo uputila svom bliskom prijatelju Dudleyju Poplaku kako bi mu zahvalila na tri crteža koje joj je nacrtao povodom rođendana te 1991. godine.

"Pitam se što će mi sljedećih deset godina donijeti, posljednjih deset me puno toga naučilo na zanimljive načine.

Jedna od životnih lekcija na koje je pomislila dok je pisala pismo, moglo bi biti suočavanje s Camillom Parker Bowles zbog njezine afere s princem Charlesom. Njihov bio je težak, i oboje su tijekom njega imali vanbračne veze.

Pismo je napisano rukom na papiru s logotipom Kensingtonske palače, a pojavilo se 29 godina nakon što ga je umirovljeni trgovac autografa i rukopisa odlučio dati na aukciju.

Stručnjaci su njegovu vrijednost kao predmeta prodaje procijenili na 600 britanskih funti, a iz njega nije jasno koje točno crteže spominje, tek da ih je Diana kao poklon otvorila nekoliko dana prije rođendana.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lucija i Ana Zaninović Celebrity Naša proslavljena taekwondoašica rodila kćerkicu, objavila fotografiju s njom iz rodilišta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene