Svaka čast

Pippa Middleton rodila je prije 11 tjedana, no njezino tijelo izgleda fenomenalno

Pippa Middleton (Foto: Profimedia) Pippa Middleton (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Pippa Middleton (Foto: Profimedia) Pippa Middleton (Foto: Profimedia) Pippa Middleton i James Matthews (Foto: Profimedia) James Middleton (Foto: Profimedia) Spencer Matthews i Vogue Williams (Foto: Profimedia) Pippa Middleton (Foto: AFP) +0 Pippa Middleton (Foto: AFP) Galerija

Pippa Middleton sinčića Arthura rodila je prije 11 tjedana.

Sestra vojvotkinje Kate poznata je po zanosnoj figuri.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i kralj Charles Povijesni trenutak Kralj Charles svojim je potezom otkrio koliko poštuje Kate Middleton, takva čast ukazana je prvi put nekom članu kraljevske obitelji!

Radi se o 35-godišnjoj Pippi Middleton, koja je u centar pozornosti došla upravo na vjenčanju svoje starije sestre Kate. U ulozi djeveruše, žene su poludjele za njezinom besprijekornom linijom i savršenom stražnjicom, koju je odlično istaknula elegantna bijela haljina.

A Pippa se i danas može pohvaliti doista beprijekornom linijom, i to svega 11 tjedana nakon rođenja sinčića Arthura, kojeg je dobila sa suprugom Jamesom Matthewsom.

Pippa je svoju liniju pokazala na odmoru na St. Bartsu u bijelom bikiniju, a supružnicima su se tamo pridružili i Jamesov brat Spencer Matthews i njegova supruga, manekenka Vogue Williams, te Pippin brat James Middleton, koji je na odmor poveo novu djevojku. Svi parovi izgledali su jako sretno i zaljubljeno te su bez suzdržavanja izmjenjivali nježnosti.

Podsjetimo, Pippa i James vjenčali su se u svibnju 2017. godine, a sinčić je rođen u listopadu 2018. godine. Njezina starija sestra Kate novogodišnje praznike provela je u društvu ostatka kraljevske obitelji u Norfolku.

Supružnici su se odmarali u luksuznom resortu koji je u posjedu obitelji Matthews i u kojem cijena noćenja može dosegnuti i 25 tisuća funti. I brojne holivudske zvijezde poput Leonarda DiCaprija i Brada Pitta znaju biti gosti toga resorta.

Prije nego što su se obje udale i postale majke, Kate i Pippa bile su "kraljice londonskog noćnog života", a paparazzi su ih često znali uloviti u "veselijim" stanjima. Ipak, prioriteti su im se promijenili, no sestre su i dalje jako bliske. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Višnjić i Ivo Gregurević (Foto: Instagram) Goran Višnjić (Foto: Getty Images) Goran Višnjić (FOTO: Instagram) Ivo Gregurević (Foto: Ksenija Marinković) +0 Ivo Gregurević (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Celebrity Emotivna poruka Gorana Višnjića prijatelju i kolegi: "Otišao nam je Ivo, uvijek omiljeno lice"

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Jerry Hall (Foto: Profimedia) +2 Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Celebrity Ljubav ne poznaje granice: Bivša manekenka i glumica uživa u ljubavi sa 87-godišnjim suprugom

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Baus javlja o knjizi žalosti u HNK (Foto: Dnevnik.hr) +0 Knjiga žalosti za preminulog glumca u HNK (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Tuga zbog prerane smrti glumačkog velikana: "Ivo je ovim hodnicima hodao više od tri desetljeća... Bio je naš dobri duh"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene