Pippa Middleton sinčića Arthura rodila je prije 11 tjedana.

Galerija


Sestra vojvotkinje Kate poznata je po zanosnoj figuri.

Vezani članci Slika nije dostupna Udala se Pippa Middleton! Britanija slavi vjenčanje godine Slika nije dostupna PIPPA vs KATE Koja je našla boljeg frajera?

Radi se o 35-godišnjoj Pippi Middleton, koja je u centar pozornosti došla upravo na vjenčanju svoje starije sestre Kate. U ulozi djeveruše, žene su poludjele za njezinom besprijekornom linijom i savršenom stražnjicom, koju je odlično istaknula elegantna bijela haljina.

A Pippa se i danas može pohvaliti doista beprijekornom linijom, i to svega 11 tjedana nakon rođenja sinčića Arthura, kojeg je dobila sa suprugom Jamesom Matthewsom.

Pippa je svoju liniju pokazala na odmoru na St. Bartsu u bijelom bikiniju, a supružnicima su se tamo pridružili i Jamesov brat Spencer Matthews i njegova supruga, manekenka Vogue Williams, te Pippin brat James Middleton, koji je na odmor poveo novu djevojku. Svi parovi izgledali su jako sretno i zaljubljeno te su bez suzdržavanja izmjenjivali nježnosti.

Podsjetimo, Pippa i James vjenčali su se u svibnju 2017. godine, a sinčić je rođen u listopadu 2018. godine. Njezina starija sestra Kate novogodišnje praznike provela je u društvu ostatka kraljevske obitelji u Norfolku.

Supružnici su se odmarali u luksuznom resortu koji je u posjedu obitelji Matthews i u kojem cijena noćenja može dosegnuti i 25 tisuća funti. I brojne holivudske zvijezde poput Leonarda DiCaprija i Brada Pitta znaju biti gosti toga resorta.

Prije nego što su se obje udale i postale majke, Kate i Pippa bile su "kraljice londonskog noćnog života", a paparazzi su ih često znali uloviti u "veselijim" stanjima. Ipak, prioriteti su im se promijenili, no sestre su i dalje jako bliske. 

Emotivna poruka Gorana Višnjića prijatelju i kolegi: "Otišao nam je Ivo, uvijek omiljeno lice"

Ljubav ne poznaje granice: Bivša manekenka i glumica uživa u ljubavi sa 87-godišnjim suprugom

Tuga zbog prerane smrti glumačkog velikana: "Ivo je ovim hodnicima hodao više od tri desetljeća... Bio je naš dobri duh"