Stiže prinova

Pippa oduševila obitelj novim vijestima, Kate saznala treća

Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton (Foto: AFP) Afp 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton (Foto: AFP) +0 Pippa Middleton (Foto: AFP) Galerija

Godinu dana nakon udaje za Jamesa Matthewsa, Pippa Middleton očekuje svoje prvo dijete.

Pippa Middleton, mlađa sestra vojvotkinje od Cambridgea Kate Middleton, i njezin suprug James Matthews očekuju svoje prvo dijete koje bi se prema pisanju Daily Maila, trebalo roditi u listopadu.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Velike vijesti Pokušavaju li to Kate i William nešto sakriti? Šuška se da je četvrta kraljevska beba već na putu

Navodno je Pippa prošlog tjedna objavila obitelji da je trudna 12 tjedana. Najprije su za lijepu vijest saznali njezin suprug James, a potom sestra Kate.

Izvori Daily Maila navode da je obitelj presretna zbog trudnoće te da vojvotkinja od Cambridgea koja treba vrlo uskoro roditi treće dijete ne može biti sretnija zbog svoje sestre.

Pippa i James vjenčali su se prošle godine u svibnju u Berkshireu u blizini obiteljskog doma. To društveno događanje godine imućne i iznimno medijski eksponirane britanske obitelji Matthews i Middleton koštalo je nekoliko stotina tisuća funti. Nakon vjenčanja, medeni mjesec proveli su u dalekoj Australiji gdje su ih bespoštedno snimali paparazziji.

Vijest o prinovi u obitelji Middleton Matthews dolazi usred skandala s Pippinim svekrom, Davidom Matthewsom koji je optužen za silovanje. Taj 74-godišnjak optužen je za silovanje 1998. u Parizu i 1999. na St Bartsu, ali optužbe negira.

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene