Nema tko nije komentirao pozadinu Pippe Middleton na vjenčanju njezine sestre Kate koja se prije skoro tri godine udala za princa Williama.


Pippa Middleton popularna je gotovo kao i njezina starija sestra Kate Middleton koja se udala za princa Williama. No, kraljevsko vjenčanje zasjenila je Pippina pozadina koja se lijepo ocrtava u bijeloj haljini.

Pippa pred oltarom – slavna sestra Middleton se zaručila!

Vezani članci Princ William Procurile nikad viđene fotografije princa Williama i nepoznate plavuše, Kate nije bilo na vidiku, a vidljivo je da je popio čašicu više Kate Middleton, Pippa Middleton i Meghan Markle(Foto: Profimedia) Meghan između dvije vatre: Kraljevske dame priredile lažnu predstavu ili se stvarno dobro slažu?

I sama sestra Middleton, koja je danas jedna od najutjecajnijih modnih uzora, progovorila je o tom danu i haljini nakon čega više ništa nije bilo isto. 'Kao što sam doznala kasnije, takvo priznaje ima svoju dobru stranu, a ima i svoju ako mogu reći pozadinsku stranu', odgovorila je Pippa sa stilom. 'Haljina mi je stajala mrvicu predobro, našalila se u intervjuu za Daily Mirror, prenosi Yahoo.

Ispričala je i kako dvije noći prije vjenčanja njezine starije sestre nije mogla spavati od uzbuđenja. Pippa ima i samo riječi hvale i divljenja za svoju sestru, a sjeća se i njezinog prvog javnog govora koji se dogodio upravo na vjenčanju kada je čitala zavjete. 'Bilo je to prvi put da je održala takav tip govora, no bila je tako opuštena. Mislim da to nitko nije očekivao... Stigla je tako graciozno', sjeća se Pippa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook