Da su glasine koje su počele kolati još prije nekoliko mjeseci istinite potvrđuje objava slavne pjevačice na Instagramu.


Slavna pjevačica čeka svoje drugo dijete! Iako se više puta nagađalo da je Pink trudna, pjevačica je tek sada odlučila potvrditi glasine i to fotografijom koja prikazuje njen trbuh u podmakloj trudnoći.

Vezani članci Avionska nesreća Rogera Daviesa (Foto: AFP) Našli se u vatrenoj buktinji: Menadžeru i ekipi slavne pjevačice zapalio se zrakoplov Beyonce (Foto: Getty Images) Bračna nevjera slomila im srca, ali ne i brakove: Koji su celebovi oprostili prevaru i pod koju cijenu?

"Iznenađenje!", stoji u opisu fotografije na kojoj 37-godišnja glazbenica pozira s kćeri Willow Sage u bijeloj haljini koja ističe trudnički trbuh.

Pink će ovo biti drugo dijete koje će dobiti s vozačem motorcrossa Careyjem Hartom s kojim je u braku deset godina. Nakon objave sretne vijesti presretnim supružnicima čestitke su počele pristizati sa svih strana. No bilo je i onih iznenađenih. "Kako si to uspjela sakriti do sada?" i "Ovo je najbolje čuvana tajna" samo su neki od začuđenih komentara ispod fotografije.

 

Surprise!

A photo posted by P!NK (@pink) on