Kit Harington, zvijezda serije "Igra prijestolja", snimljen je tijekom nasilnog ispada kojem je navodno kumovao alkohol.

Galerija


Britanski glumac Kit Harington našao se u središtu incidenta koji je izbio u jednom ugostiteljskom objektu u New Yorku. Zvijezda serije "Igra prijestolja" u kafić je stigao navodno poprilično pod gasom zbog čega je skoro izazvao tučnjavu.

Kit Harington (FOTO: Profimedia)
Kit Harington (FOTO: Profimedia)

Vezani članci Kit Harington kao Jon Snow (Foto: Profimedia) Jedan od glavnih glumaca "Igre prijestolja" kritičarima serije poslao je kratku i jasnu poruku Igra prijestolja (Foto: Profimedia) Khaleesi je umalo umrla s 24 godine, Jon Snow je našao ljubav na setu, a Cersei je prošla kroz užasan razvod

Harington se cijelo vrijeme neprimjereno ponašao, a kap koja je prelila čašu bio je trenutak u kojem je Kit pokušao prekinuti igru biljara te zaigrati sa svojim društvom. Pod utjecajem alkohola udarao je šakom o stol, bacao biljarske štapove te se unosio  ljudima u lice.

Očevici tvrde da su ga zaštitari zamolili da napusti lokal što je i učinio. No, ubrzo se ponovno vratio na mjesto događaja i nastavio s ekscesnim ponašanjem zbog čega su ga  prisilno morali izbaciti iz objekta, piše TMZ.

Kit Harington (FOTO: Profimedia)
Kit Harington (FOTO: Profimedia) - 2

Kit Harington (FOTO: Profimedia)
Kit Harington (FOTO: Profimedia) - 1