Glumac Pierce Brosnan je shrvan smrću kćeri Charlotte, koja je u 42. godini preminula od raka jajnika.


Charlotte, koja ima dvoje djece, tri godine se borila s rakom jajnika – od iste bolesti je prije 22 godine preminula njezina mama Cassandra. Charlotte je preminula u svom domu u Londonu.

Vezani članci Cijepljenje, ilustracija Mlada žena slovenskog diplomata umrla nakon cijepljenja u Bruxellesu: Žalila se na glavobolju, otečenu nogu, a zatim je dobila i moždani udar Ena i Biserka Šarac Neutješna Biserka Šarac: "Eni je najbitnije bilo da ljudi postanu ljudi. I znam da je pored mene i da ne želi da plačem. Ali previše boli"

Pierce Brosnan je bio na snimanju svog novog filma, ali je u službenom priopćenju poručio:

  'Moja draga kći Charlotte Emily izgubila je borbu s rakom jajnika. U posljednjim trenucima bila je okružena suprugom Alexom, djecom Isabellom i Lucasom te braćom Christeopherom i Seanom. Charlotte se protiv opake bolesti borila dostojanstveno, hrabro i ponosno. Naša srce su puna tuge zbog gubitka naše prekrasne, drage djevojke. Molimo se za nju, ali i za to da se pronađe lijek protiv ove grozne bolesti, i vjerujemo kako će ubrzo biti pronađen. Zahvaljujemo svima na iskrenoj sućuti.'

Charlotte je imala devet godina kada se njezina majka Cassandra udala za Pierca Brosnana – sudbonosno da su izrekli 1980.godine. Charlotte i brat Christopher su Cassandrina djeca iz prijašnjeg braka.

60-godišnji Pierce je posvojio Charlotte i Christophera 1986. godine, kada je njihov biološki otac Dermot Harris preminuo. Charlotte je iza sebe ostavila supruga Alexa Smitha te djecu: 15-godišnju Isabellu i 8-godišnjeg Lucasa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook