Ti talijanski specijaliteti

Kao da 3 dana nisu vidjeli hranu: Glumca uhvatili sa suprugom u nezgodnom trenutku

Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce i Paris Brosnan (Foto: Profimedia) Pierce i Paris Brosnan (Foto: Getty Images) +0 Pierce i Paris Brosnan (Foto: Getty Images) Galerija

1994. godine Pierce Brosnan upoznao je novinarku Keely Shaye Smith, a vjenčali su se 2001. godine.

Nije tajna kako svjetske zvijezde vole susjednu Italiju.

Pogledaj i ovo Pierce Brosnan samo sve zgodniji! Legendarni James Bond ovako izgleda u osmom desetljeću, i više je nego očito zašto ga žene bez prestanka obožavaju!

A posebno popularno odredište svakako je mjestašce Portofino koje je za jesenski odmor izabrao i bivši tajni agent 007, 66-godišnji Pierce Brosnan.

Markantni glumac tamo je na odmor daleko od djece poveo i voljenu suprugu Keely Shaye Smith, s paparazzi su ih ulovili u najnezgodnijem trenutku, dok su jeli na terasi jednog restorana. Čini se kako je bračni par bio izrazito gladan, pa se na trenutke činilo kao da nisu vidjeli hranu nekoliko dana.

U jednom trenutku spazili su bliceve, no tada su već završili s objedom.

Podsjetimo, 1994. godine Brosnan je upoznao novinarku Keely Shaye Smith u Meksiku, a par se vjenčao 2001. godine te ima dva sina, Dylana i Parisa.

Poznati glumac često je u intervjuima isticao kako ga je supruga probudila iz noćne more nakon što mu je preminula prva supruga Cassandra Harris.

Naime, tijekom 1987. godine, dok je Pierce snimao film "The Deceivers" u Indiji, njegova se supruga teško razboljela. Tada joj je dijagnosticiran rak jajnika, a preminula je u prosincu 1991. godine u 43. godini života.

Kad vaš partner dobije rak, vaš se život mijenja, od rutine do načina na koji gledate na njega. Ovdje se bavite s mogućom smrću. Cassie je bila pozitivna cijelo vrijeme i bio je to strašan gubitak", jednom je prilikom otkrio glumac kojeg je supruga strašno željela vidjeti u ulozi Jamesa Bonda, koju je dobio četiri godine nakon njezine smrti.

"Ona je snaga bez koje ne bi to sve mogao preživjeti", zaključio je Pierce o sadašnjoj supruzi s kojom se trudi održavati strast na životu, a ima li boljeg načina za to od Italije te dobre hrane i vina. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Carmen Electra (Foto: Profimedia) Carmen Electra (Foto: Profimedia) +0 Carmen Electra (Foto: IMDB) Zanimljivosti Bila je seks-simbol 90-ih, a danas živi na staroj slavi: Pogledajte na što je spala slavna zečica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene