Budžet neograničen

Bivša žena ostavila ga je na skandalozan način, ali nije dugo tugovao: Ženi se 18 godina mlađom ljepoticom, spremaju najraskošniju svadbu u 2021.

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Patrick Whitesell bio je 14 godina u braku s Lauren Sanchez koja ga je ostavila zbog milijardera i osnivača Amazona Jeffa Bezosa, a razveli su se u listopadu 2019.

Patrick Whitesell (55) proslavio je puno holivudskih faca, a sada će on dobiti svojih pet minuta slave. 

Pogledaj i ovo Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Nije odolio zanosnoj crnki Evo tko je žena zbog koje je najbogatiji čovjek na svijetu ostavio suprugu poslije 25 godina

Naime, utjecajni agent za talente sljedeće se godine ženi 18 godina mlađom glumicom i manekenkom Piom Miller. Strani mediji pišu kako će to biti najraskošnije i najekstravagantnije vjenčanje 2021. te je izvor za Daily Mail otkrio da uopće ne postoji budžet, odnosno neograničen je. 

Očekuje se da će na svadbu stići mnoge zvijezde s obzirom na to da je Patrick agent glumcima Hughu Jackmanu, Kate Beckinsale, Mattu Damonu i Benu Afflecku. Među uzvanicima će sigurno biti voditelj Ryan Seacrest i njegova djevojka Shayna Taylor, s kojima se budući supružnici druže i išli su skupa na ljetovanje u Amalfi. 

Whitesell se ženi Piom, koja je zaliječila njegovo slomljeno srce nakon što ga je njegova bivša supruga Lauren Sanchez (50) ostavila zbog osnivača Amazona Jeffa Bezosa (56) i to je postao jedan od najvećih skandala 2019. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pia Loyola (@pia)

"Ni na čemu se neće štedjeti kada je riječ o vjenčanju. Patrick želi da Pia dobije sve što poželi", ispričao je izvor za magazin New Idea. Naime, Whitesellu, koji vodi agenciju za talente William Morris Endeavor, novca ne nedostaje i njegovo se bogatstvo procjenjuje na 440 milijuna dolara. 

Ima i impresivne nekretnine, među kojima su vile u Malibuu, Beverly Hillsu i inozemstvu, pa će se vjerojatno na nekom od tih mjesta održati vjenčanje. 

Kako su pisali strani mediji, Patrick je zaprosio Piju krajem studenog i ona se pohvalila velikim dijamantnim prstenom na Instagramu. Prema procjenama stručnjaka, njezin zaručnički prsten vrijedi između 800.000 i 1,4 milijuna dolara. 

Miller je ranije bila u braku s igračem australskog nogometa Bradom Millerom, a Whitesellu je 14-godišnji brak završio nakon što ga je supruga ostavila zbog milijardera Bezosa, s kojim je sad navodno zaručena. Patrick ima s bivšom suprugom sina Evana (13) i kćer Eleanor Patriciju (11) te su razvod priveli kraju u listopadu 2019. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Sobin +0 Slavko Sobin Celebrity Slavko Sobin konačno završio uz jednu od najljepših Hrvatica: "Već dugo to oboje priželjkujemo"

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene