Petra Nižetić slavi prvu godišnjicu braka. Ovaj posebni datum ovjekovječila je prekrasnim fotografijama uz emotivnu poruku upućenu njezinu suprugu Frani Masteliću.

Galerija


Prije godinu dana voditeljica i modna blogerica Petra Nižetić uplovila je u bračnu luku. Ovaj posebni datum Petra je obilježila prekrasnim fotografijama s vjenčanja koje se odvilo na pješčanoj plaži u San Franciscu

Vezani članci Poznati Hrvati u Americi - 9 Poznati Hrvati u Americi suočeni s koronom: Iz prve ruke doznali smo kakvo je stanje Petra Nižetić Petra Nižetić po prvi puta sa sinom stigla u Hrvatsku: "Svi su van sebe od uzbuđenja!"

Tako je Petra na svom profilu na Instagramu objavila fotografije njihova intimnog slavlja uz emotivnu poruku upućenu njezinu suprugu Frani Masteliću. "Sretna prva godišnjica. Prije godinu dana u ovo vrijeme kiša je luđački padala, no to nije spriječilo dvije hrvatske budale da se odluče, usred zime, vjenčati na plaži u San Franciscu. Onog trenutka kad su kročili nogom na China Beach, kiša je prestala i dogodila se čarolija", napisala je Petra.

"Nek' nam uvijek bude tako kad voljom i ljubavlju budemo morali tjerati kišne oblake", dodala je. Inače, par se vjenčao u prosincu 2016. godine, a njihova ljubavna priča počela je na otoku Visu. Lijepa Petra se zbog supruga preselila u Ameriku, a sudeći po fotografijama, Mastelić je sigurno čovjek Petrina života. 

 

A post shared by Petra Nizetic (@modakomoda) on

 

A post shared by Petra Nizetic (@modakomoda) on

 

A post shared by Petra Nizetic (@modakomoda) on