Mnoge majke nakon poroda muku muče s viškom kilograma. Petra Kurtela nije jedna od njih.


Glumica Petra Kurtela trenutno proživljava najljepše trenutke svog života. Prije dva tjedna na svijet je stigao njezin prvi sin Relja. Novopečena majka ne krije sreću zbog dolaska prinove u obitelj pa se na svom Instagramu pohvalila fotografijom na kojoj pozira držeći svog sina u naručju. Odjevena samo u bodi Petra je pokazala nevjerojatnu liniju samo 15 dana nakon poroda.

Vezani članci Donna Vekic, Iva Majoli (Foto: Matija Habljak/PIXSELL) Zajednički izlazak teniskih ljepotica: Iva, Ana i Donna u izdanjima u kojima ih ne vidimo često Slavko Sobin, Petra Kurtela (Foto: PR) Neobično Valentinovo Petre Kurtele i Slavka Sobina kod bračne savjetnice

Problem s viškom kilograma koji mnoge majke muči nakon poroda njoj očito ne zadaje noćne more, a unatoč tome što se kilogramima ne zamara, izazov joj predstavlja dojenje. "Dojenje nam je baš izazov, ali ne damo se. I da, pločice su tople od sunca, a ja sam ionako uvijek bosa", napisala je Petra u opisu fotografije koju je snimio njezin partner Igor Banović.

 

A post shared by Petra Kurtela (@petrakurtela) on

 

A post shared by Petra Kurtela (@petrakurtela) on