Petra Kraljev oprostila se od ljeta.

Galerija


Naša domaćica glumica Petra Kraljev, koju trenutno gledamo u ulozi Mirele Butigan, najgledanije hrvatske serije "Na granici" na svom se Instagram profilu oprostila od ljeta.

Vezani članci Dino Goleš Turisti u Hrvatsku, a Hrvati vani: Otkrivamo gdje se najčešće putuje za doček Nove godine Siniša Ružić (Foto: PR) ''Blagdane treba iskoristiti da sačuvamo sebe, Advent u Zagrebu neću posjetiti, doček Nove je uvijek neka prisila''

"Doviđenja ljeto... Pozdrav Božiću...Gdje za Novu godinu???", napisala je Petra uz fotografiju na kojoj pozira u ljetnoj odjevnoj kombinaciji i odala kako jedva čeka ovogodišnje blagdane.

Fotografija se svidjela obožavateljima pa je dobila više od 800 lajkova.

Podsjetimo, Petra Kraljev u dramskoj seriji "Na granici" koja obara rekorde gledanosti gledamo kao Mirelu Butigan. Mirela je zgodna, zanimljiva djevojka, ali odijevanjem i ponašanjem potpuno različita od drugih cura u selu. Zbog oca policajca i brata Kreše nikad nije imala dečka jer joj se svi boje prići. Mirela je malo buntovnica bez razloga, simpatično je bezobrazna i nezainteresirana za sve.