Novi život

Atraktivna Šibenčanka povukla se s pista i modni svijet zamijenila nekim drugim strastima

Petra Friganović Bianco (Foto: Tomislav Huha) Petra Friganović Bianco (Foto: Tomislav Huha) Tomislav Huha 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Petra Friganović Bianco (Foto: Tomislav Huha) Galerija

Petra Friganović bila je jedna od najuspješnijih domaćih manekenki, no na vrhuncu slave piste je zamijenila drugim strastima.

Petra Friganović nekad je bila jedna od najpoznatijih i najzaposlenijih domaćih manekenki, a onda se povukla iz javnosti na vrhuncu slave.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio Umirovljena manekenka Blještava haljina istaknula je svu njenu ljepotu, posebno srcoliki dekolte koji nije mogao proći nezamijećeno

U dobi od 30-ak godina atraktivna Šibenčanka neobične ljepote povukla se s domaćih, ali i stranih pisti, jer Petra je ostvarila i uspješnu inozemnu karijeru. No modni svijet zamijenila je nekim drugim strastima.

2008. godine u jednom joga centru u Zagrebu upoznala je budućeg supruga, Talijana i bivšeg bodybuildera Marca Bianca, no tada im nije padalo na pamet da bi se mogli toliko zaljubiti. Tek tri godine nakon prvog susreta, kada su se slučajno sreli, među parom je zaiskrilo.

Danas ludo zaljubljeni jedno u drugo, ali i u jogu, Petra i Marco dijele i ljubav i posao.

U tajnosti su se vjenčali 2013. godine, a na vječnu su se ljubav zavjetovali njima posebnim ritualom.

''Kad se oženiš ritualno, odnosno kabalistički, na taj jedan vrlo specifičan način, nije to brak u smislu - tu smo jedan za drugoga cijeli život i pripadamo jedno drugome, već se na energetskoj razini događa jedna vrsta spajanja'', rekla je Petra tada.

Godinu dana kasnije par je priredio tradicionalno vjenčanje u šibenskoj katedrali Sv. Jakova, a Petra je blistala u vintage vjenčanici iz 1930-ih.

Par je i dan danas zaljubljen kao i prvog dana, a u ljubavi i poslu ne smeta im ni razlika od 20 godina. Ipak, na finalnu večer modnog događanja Zagreb Fashion Destination Petra je stigla sama u bež baloneru, crnim gležnjačama te bez šminke, što je look koji njeguje gotovo uvijek i koji joj odlično stoji. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) +6 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Kao da 3 dana nisu vidjeli hranu: Glumca uhvatili sa suprugom u nezgodnom trenutku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene