Petra Ecclestone blistala je na zabavi darivanja svog nerođenog djeteta koju joj je organizirala sestra Tamara.

Galerija


Nakon burnog životnog razdoblja i traumatičnog razvoda braka s Jamesom Stuntom, čini se kako su bogatoj nasljednici Petri Ecclestone svanula neka bolja vremena. Naime, 31-godišnja Petra se samo tri mjeseca nakon burnog razvoda zaručila sa Samom Palmerom i s kojim će uskoro dobiti i prvo zajedničko dijete.

Vezani članci Petra Ecclestone Odmor na luksuznoj jahti: Bogate nasljednice stigle u Dubrovnik dok njihov otac čeka dijete u 90. godini Gianluca Vacchi (Foto: Instagram) Sjećate se njega? Najzgodniji "djedica" milijunaš čeka dijete s 27 godina mlađom djevojkom

Ta vijest u obitelji prihvaćena s velikim oduševljenjem i ovih je dana prigodno proslavljena popularnim američkim običajem "baby shower" iliti darivanjem djeteta koje se organizira uoči poroda. Da Petri taj događaj ostane u dužem sjećanju pobrinula se njezina starija sestra Tamara koja se pobrinula i oko najmanjeg detalja o čemu je pisao i britanski Daily Mail.

A tom prilikom, očigledno, nije štedila unatoč tome što je obitelj bivšeg vlasnika Formule 1 Bernieja Ecclestone i jedne od najbogatijih Hrvatica Slavice Ecclestone, prolazila kroz teško razdoblje zbog tužbe za utaju porazu. Skupocjeni pjenušac točio se u potocima, prostor je bio ukrašen bogatim cvjetnim aranžmanima i prigodnim ružičastim dekoracijama pa možemo pretpostaviti kako Petra čeka djevojčicu.

Iz propalog braka sa Stuntom ima blizance Jamesa i Andrewa te kći Laviniju.

Inače, ona i Sam su planirali raskošno vjenčanje u Meksiku na koje su navodno planirali potrošiti oko 15 milijuna funti, no sve su bili otkazali samo mjesec dana prije no što se trebalo održati. Navodno je lijepa nasljednica odlučila malo pričekati jer su njezini prijatelji i roditelji mislili kako je 18 mjeseci veze premalo da bi se udala za nekoga. Osobito nakon teškog kraja prvog braka koji ju je traumatizirao, no čini se kako su ipak bili spremni za korak dalje u svojoj vezi.

Ronaldova najnovija obiteljska fotografija nije svima dobro sjela: Jedni su se raznježili, drugi začudili