Osim po svojim glazbenim uspjesima s bendom Fall Out Boy, Pete Wentz pozant je i po braku s Ashlee Simpson, mlađom sestrom pjevačice Jessice Simpson.


U intervjuu za Rolling Stone 33-godišnji Pete Wentz progovorio je o svemu: dugogodišnjoj ovisnosti, o braku s Ashley i drugim privatnim stvarima.

Vezani članci Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo (Foto: Profimedia) Zbog talijanskog grofa počela je vjerovati u brak, iako se prije njega nikad nije poželjela udati? Slika nije dostupna 'Nicole me spasila od pakla ovisnosti o alkoholu i drogama'

Wentz je bio ovisan o tabletama protiv bolova, što je i spomenuo u intervjuu.

'Bio sam psihički i fizički ovisan o tabletama – Xanaxu i Klonopinu uglavnom. Moja ovisnost je počela potpuno bezazleno, stvarno. Počeo sam uzimati tablete jer sam patio od nesanice, ali i straha od letenja – jednostavno se otelo kontroli', ispričao je Pete.

>> Teen zvijezda šokirala fanove: 'Sam se prijavio na rehabilitaciju!'

Od supruge Ashlee Simpson razveo se 2011. godine, nakon tri godine braka. Par ima i sina, Bronxa Mowglija. Nakon razvoda njegova ovisnost se još više pogoršala.

'Osjećao sam se kao najveći gubitnik. U principu, osjećao sam se kao da sam od radišnog glazbenika iz Fall Out Boya postao nitko i ništa, neki tip koji dangubi po cijele dane.

Nisam imao pojma kako to prevladati. Nakon razvoda, bojao sam se svega. Mislilo sam kako me stalno netko negdje prisluškuje i kontrolira. Rekao sami si, dosta, posjetio sam doktora i krenuo na terapiju. Tamo si ujutro, i tamo stvarno trebaš doći. Nije to kao intervju da ga možeš otkazati ili zakasniti. No terapija mi je puno pomogla', zaključio je Wentz.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook