On ima 60!

Bivši muž legendarne manekenke zaprosio 39 godinu mlađu studenticu: "Ona je moja srodna duša"

Peter Cook i Alba Jancou (Foto: Profimedia) Peter Cook i Alba Jancou (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Peter Cook i Alba Jancou (Foto: Profimedia) Peter Cook i Alba Jancou (Foto: Profimedia) Peter Cook i Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Peter Cook i Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Instagram) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) +0 Christie Brinkley (Foto: Instagram) Galerija

Peter Cook zaprosio je mlađahnu studenticu Albu Jancou.

Bivši suprug američke manekenke Christie Brinkley, koja se sa 65 godina može pohvaliti besprijekornom figurom, 60-godišnji Peter Cook pronašao je novu ljubav, i to s 21-godišnjom studenticom Albom Jancou. Štoviše, ne samo da je pronašao ljubav nego su već i pale zaruke.

Pogledaj i ovo showbuzz Stao u majčinu obranu 'Dosta mi je slušanja laži o mojoj majci, vrijeme je da i ja nešto kažem!'

Peter je 39 godinu mlađu Albu zaprosio na romantičnom odmoru u Grčkoj, i to ispred jedne tamošnje crkve.

"Smatramo se neizmjerno sretnima jer smo jedno u drugome pronašli srodne duše. Veselimo se blaženstvu koje će nam vjenčanje donijeti", izjavio je za Page Six.

Mlađahnu Albu Peter je zaprosio 6-karatnim dijamantnim prstenom koji je dizajnirao Glenn Bradford.

Glasine o njihovoj vezi počele su kružiti nakon što su ljetos viđeni zajedno na nekoliko događanja u Hamptonsu.

"Upoznali su se prije dvije godine u Le Bilboquetu, ali nisu bili u vezi sve do prošle godine. Planiraju vjenčanje negdje u Europi", otkrio je njima blizak izvor.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Peter Cook (@petercookarchitect) on

Prema pisanju Page Sixa, Alba će diplomirati na Sveučilištu Tulane u Louisiani 2021. godine, pohađala je jednu od prestižnih engleskih privatnih škola, a bila je i na praksi u prestižnoj njujorškoj umjetničkoj galeriji.

Iza Petera je brak sa supermodelom Christie Brinkley, od koje se razveo 2008. godine nakon što ju je prevario s Dianom Bianchi, koju je bio zaposlio u svojoj firmi kao asistenticu kad joj je bilo tek 18 godina. Razvod je pratila poprilično gadna bitka i borba za skrbništvo nad njihovo dvoje djece, kćeri Sailor i sinom Jackom, kao i bitka za imovinu.

Nakon braka s Christie vjenčao se s glumicom Suzanne Shaw, od koje se također razveo 2014. godine. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) +5 Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Celebrity Šuput objavila vruće fotke s medenog mjeseca, a pokazala je i kako izgleda nakon 50 sati bez sna

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene