Sreća je neizmjerna!

Petar Grašo objavio novu fotku s Tončijem, evo što je svima imao za poručiti nakon lijepih vijesti!

Tonči Huljić i Petar Grašo Tonči Huljić i Petar Grašo PR 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić - 5 Petar Grašo i Tonči Huljić - 1 Petar Grašo i Tonči Huljić - 4 Petar Grašo i Tonči Huljić - 3 Petar Grašo i Tonči Huljić - 2 Petar Grašo Tonči Huljić i Petar Grašo - 1 Petar Grašo - 6 Petar Grašo Snimanje spota za pjesmu Neće nas zauvik bit +0 Tonči Huljić i Petar Grašo Galerija

Petar Grašo zahvalio je putem društvenih mreža na nagradi za pjesmu godine "Inamorana", koju je snimio s Tončijem Huljićem.

Petar Grašo oglasio se na društvenim mrežama nakon što je njemu i Tončiju Huljiću pripala nagrada za pjesmu godine prema izboru publike narodnog radija, i to za njihov veliki hit "Inamorana".

Pogledaj i ovo Hana Huljić i Petar Grašo Šuška se, šuška Hana i Grašo čekaju drugo dijete? Oglasio se i Tonči Huljić: "Ja bih volio još unučadi!"

Petar je na profilu na Instagramu objavio zajedničku fotografiju s Tončijem i priznao koliko mu ta nagrada znači.

"Iznimno sam sretan što su vaši glasovi donijeli po treći put Bilo Naroda u moje ruke. Ova nagrada mi doista znači, hvala vam svima", napisao je pjevač uz fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petar Grašo (@petargrasoofficial)

U komentarima su mu se javili brojni obožavatelji, ali i poznati kolege, među kojima su i Nina Badrić, Tatjana Jurić i Renata Lovrinčević Buljan.

"Čestitke od srca tata", "Čestitkeeeeeeee", "I više nego zasluženo, kapetane", "Zasluženo, čestitke", "Sve si ti to zaslužio dobri moj Petre", "Grašo legendo", "Čestitam od srca", "Grašo ko metak", dio je čestitki koje je dobio.

U samu završnicu izbora ušla je i posljednja Grašina pjesma "Jel' ti reka 'ko", što ga čini dvostrukim rekorderom – i po broju nominacija i po broju osvojenih statua Bilo naroda za pjesmu godine.

Upravo taj Grašin hit iskoristila je voditeljica Tatjana Jurić da se našali s Huljićem: "Tonči, jel' ti reka 'ko, postat ćeš dida?!'

"Ma nemoj mi ništa govoriti, gledam one slikice, i tako. Stalno sam govorio – Hoćete me više napravit' didom? Onda kad je došao taj trenutak, malo me uhvatila panika. Ja sam čovjek koji uvijek planira na duge staze. A šta sad kad postaneš dida? Sad samo čekam - pradida'', objašnjavao je Huljić kad mu je dobro raspoloženi Grašo, budući zet, dobacio da mu je to zadnja etapa.

"Mi smo uvijek jedan drugome radili spačke, mislim da je ovo finalna", nastavio je Grašo u istom tonu, pa se i sam osvrnuo na novu životnu ulogu: "Trebalo mi je neko vrijeme, kao vjerojatno svakom čovjeku, da sam sa sobom osvijestim tu divnu informaciju i sad živimo u slatkom iščekivanju. Kad zatvorimo vrata naše kuće, živimo kao i sve normalne obitelji koje čekaju prinovu."

Imao je Grašo spreman odgovor i na temu mijenjanja pelena: ''Mislim da ima i drugih članova ove familije koji trebaju guglati kako se to radi."

A nakon vijesti o nagradi stigla je i vijest o odgodi koncerata Petra Graše, koju su donijeli Stožer civilne zaštite, Ministarstvo kulture i medija, organizator koncerata i izvođač. Odlučeno je da se za veljaču zakazani koncerti u Areni Zagreb i Spaladium Areni održe u novim terminima.

Tako će se već rasprodani Grašin koncert u Areni Zagreb planiran za 26. veljače održati 18. ožujka, dan uoči njegova drugog koncerta u toj najvećoj hrvatskoj dvorani, 19. ožujka, a njegov gotovo rasprodani koncert u Spaladium Areni planiran za 11. veljače odgađa se na 25. ožujka.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene