ima dobar plan

Grašo na Valentinovo snimljen u Beogradu bez Hane, pa otkrio kako će joj se iskupiti jer su bili razdvojeni

Hana, Tonči, Vjekoslava Huljić i Petar Grašo Hana, Tonči, Vjekoslava Huljić i Petar Grašo DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Hana, Tonči, Vjekoslava Huljić i Petar Grašo Petar Grašo i Tonči Huljić - 5 +0 Petar Grašo Galerija

Petar Grašo je proveo Valentinovo razdvojen od Hane Huljić jer je imao koncert u Beogradu.

Domaći glazbeni par Petar Grašo (45) i Hana Huljić (31) prvo Valentinovo otkako su par proveli su razdvojeni.

Pogledaj i ovo Hana Huljić je li se moglo naslutiti? Trudna Hana Huljić snimljena je u izlasku samo nekoliko dana prije objave sretnih vijesti, pogledajte kako je izgledala

Pjevač je sam otputovao u Beograd gdje je održao koncert u hotelu Hilton, a uoči nastupa je okupljenim novinarima otkrio kako će nadoknaditi propušteni Dan zaljubljenih sa svojom budućom suprugom.

"Nisam dobio nikakav poklon, bio sam u hotelskoj sobi i pripremao se za nastup. Ja sam sretan iskreno, ovo je moj posao, a romantičnih večeri će biti. Ja ću sebi prirediti Dan zaljubljenih u Splitu samo neki drugi dan. Ja sam romantičan, ništa pretjerano. Treba pogoditi trenutak, postoje trenuci kada ne treba biti romantik. Trudim se voljene ljude obradovati sitnicama. To je način na koji ja manifestiram romantiku", kazao je Grašo za Blic.rs.

Priznao je i da se veseli dolasku prinove i da se nada kako će biti dobar otac, a dotakao se i zanimljivog nadimka koji su njemu i Hani dodijelili njihovi Splićani.

"Svjesni smo svega i naših pozicija, ali nismo htjeli postati 'hrvatski Meghan i Harry', ona i ja smo povučeni, a našli smo se u žiži jer nas konstantno love. To nije jednostavno, mediji su tu da pišu", požalio se.

Grašo će za nekoliko dana, točnije u subotu 19. veljače, Hani izreći sudbonosno "da" u Splitu, u krugu najuže obitelji i kumova, za koje su odabrali pjevačicu Domenicu Žuvelu i bivšeg košarkaša Dina Rađu.

Početkom godine otkrili su i da će postati roditelji, a Hana bi trebala roditi na ljeto, nakon čega su najavili još jedno veliko svadbeno slavlje.

Za njihovu vezu doznalo se u listopadu prošle godine, kada su ih fotografi ulovili u romantičnoj šetnji Zagrebom, a Grašo je prije Hane bio više od 24 godine u vezi s Danijelom Maritnović.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Petar Grašo i Tonči Huljić - 5 Nekad i sad Pogledajte kako izgleda samozatajna sestra Petra Graše, isplivala je njihova rijetka zajednička fotografija!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene