Petar Grašo objavio je spot za svoju hit-pjesmu "Fritula".

Galerija


Nakon što su prošli Božić svi pjevušili da bi "sve dali za malu fritulu", što potvrđuje i više od dva milijuna pregleda na internetu, Petar Grašo prve adventske nedjelje publici je poklonio spot za "Fritulu". Spot je u manje od 24 sata već skočio na treće mjesto u trendingu pregleda.

Vezani članci Mia Mašić (Foto: Instagram) Lijepa hrvatska košarkašica oduševila Petra Grašu, pao je i poljubac: "Kakvo prekrasno biće" Mislav Bago, Sabina Tandara Knezović i Ivana Petrović (Foto: PR) Vjerodostojnost, objektivnost i pravovremenost već desetu godinu za redom čine Dnevnik Nove TV najgledanijim

Božićna čarolija "Fritule" nastala je prošlog Božića u suradnji s Narodnim radijem, iz pera Vjekoslave i Tončija Huljića, a uspješna zajednička suradnja zaokružena je snimanjem spota.

U spotu se tako pojavljuje izbornik nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, hrvatska rekorderka u bacanju diska Sandra Perković, voditeljica Narodnog radija Tatjana Jurić, poznati chef Ivan Pažanin, te rukometašice RK Podravka Vegete zajedno sa svojim trenerom Zlatkom Saračevićem.

"Želja mi je da i ovog Božića u sve domove unesemo malo topline i veselja, nadam se da ćemo s ovim simpatičnim spotom to i postići. Želim svima lijepe i mirne blagdane!' ', rekao je Petar.

Spot prati simpatičnu priču kako Grašo na sam Božić ostaje zarobljen na aerodromu gdje sreće brojne poznate. No stvar naravno spasi Djed Božićnjak koji ga na vrijeme i sretno dovodi do njegove obitelji u kojoj njegova, za ovu prigodu draga, iz poklona vadi prsten!

Pogledajte trenutke o kojima svi pričaju: Kad se ona pojavila, teško je bilo maknuti pogled s nje!