Zbog bizarne greške Perla bi mogla ostati bez svega.


Perla Hudson, bivša supruga slavnog Slasha, napravila je kobnu grešku zbog čega će ostati bez nekoliko milijuna nakon razvoda od gitarista Guns N’ Rosesa.

Naime, slavni glazbenik tvrdi da je Perla već bila u braku kad su se vjenčali te da njihov brak zbog toga formalno ne vrijedi. Slash ju sada optužuje za bigamiju i smatra da nema pravo na njegovu zaradu u proteklih 13 godina koliko su bili u braku.

Perla Hudson i Slash (FOTO: Getty)

Prije udaje za Slasha Perla je bila u braku i to samo mjesec dana. Udala se 1993. godine, a ubrzo i razvela, ili je barem mislila da se razvela. TMZ piše da nisu prikupljeni svi papiri potrebni za razvod te da on zbog toga doista nije bio finaliziran.

Uskoro bivši supružnici za to su saznati tek godinama kasnije nakon što su zatražili dvojno državljanstvo za sina Casha. No Perla tvrdi da su 2009. zbog toga angažirali novog odvjetnika te je sud donio odluku i retroaktivno poništio brak. Bez obzira na sve, Slash tvrdi da zbog nelegalnosti oni nikad nisu bili u braku te joj stoga ne želi prepustiti polovicu svog bogatstva koje broji desetke milijuna dolara.

Ipak, u nekim slučajevima sudac parove može promatrati kao supružnike unatoč neregularnim dokumentima, a hoće li to ići na ruku slavnom glazbeniku tek ćemo vidjeti.