Karl Lagerfeld bit će kremiran, a njegov pepeo pomiješan s pepelom Jacquesa de Baschera.

Galerija


Modni dizajner Karl Lagerfeld bit će kremiran, a njegov pepeo bit će pomiješan s pepelom njegova partnera i ljubavi života Jacquesa de Baschera, koji je 1989. godine preminuo od posljedica AIDS-a, prenosi Daily Mail.

Vezani članci Otvorenje Spomengaja (Foto: Dnevnik.hr) Zagreb dobio groblje za kućne ljubimce: "Voljeli ste ga, s njime proveli niz godina, a sada ga možete dostojanstveno ispratiti" Slika nije dostupna Grčke vlasti odobrile kremiranje unatoč otporu Pravoslavne crkve

Legendarni direktor modne kuće Chanel koji je umro u 86. godini života od raka gušterače, bio je u ljubavnoj vezi s pokojnim de Bascherom, koji je bio poznat i kao "zločesti dečko" Pariza i česti gost ekskluzivnih zabava. U vezi su bili 18 godina, navodno nikad nisu ostvarili nikakav fizički kontakt, a Karl je bio svjestan njegovih prevara.

Karl je bio uz Jacquesa sve do kraja njegova života i brinuo se o njemu u zadnjim danima života, a organizirao je i njegov posljednji ispraćaj.

Izvori bliski dizajneru otkrili su za magazin Le Monde da je urnu s Jacquesovim pepelom čuvao te da je njegova želja bila da se nakon smrti njihovi ostaci pomiješaju.

Dvojac se upoznao kada je De Bascheru bilo tek 19 godina, a Karl se u mladog ljubavnika zaljubio na prvi pogled.

Iza Karla je ostalo bogatstvo u vrijednosti od 150 milijuna funti, a kao najizgledniji nasljednici spominju se njegova mačka Choupette i 10-godišnje kumče Hudson Kroenig

Prvo ju je prevario dok je bila trudna, a sad se spetljao s najboljom prijateljicom njezine mlađe sestre?

 

Ljepotica i skandalima sklona zvijer: Bila je to prekrasna ljubavna priča koja je završila jako ružno

Severina sasvim otvoreno: Ispričala nam je što ona i suprug Igor rade kad su sami i daleko od očiju javnosti