jednostavno, predivna!

Vanserijskoj ljepotici u petom desetljeću uopće ne treba šminka, a pojavom ne prestaje očaravati više od 30 godina!

Penelope Cruz - 4 Penelope Cruz - 4 Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Penelope Cruz - 1 Penelope Cruz - 2 Penelope Cruz - 5 Penelope Cruz - 3 Penelope Cruz - 4 Penelope Cruz - 5 Penelope Cruz - 3 Penelope Cruz (Foto: AFP) Penelope Cruz (Foto: AFP) Penelope Cruz (Foto: AFP) +7 Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: AFP) Galerija

Penelope Cruz snimljena je u Italiji tijekom odmora od snimanja filma o Enzu Ferrariju, a paparazzi su je ulovili na gliseru, s mokrom kosom i bez trunke šminke.

Glumica Penelope Cruz (48) u Italiji trenutno snima film o Enzu Ferrariju u kojem glumi suprugu talijanskog vozača trkaćih automobila i osnivača automobilske marke Ferrari, Lauru.

Pogledaj i ovo Penelope Cruz prirodna ljepotica! Penelope Cruz plijenila je pažnju u Parizu u zanimljivoj, kratkoj haljinici, gdje je do izražaja dolazio i dekolte!

Za to je ulogu morala drastično promijeniti svoj izgled i nedavno su njezine fotografije sa seta obišle svijet jer na njima izgleda neprepoznatljivo.

No u pauzi od snimanja odmorila je od perike i kostima, ali i od šminke, a u prirodnom izdanju ulovili su je paparazzi.

Snimljena je na gliseru, a imala je i mokru kosu što joj je svakako dalo dodatnu dozu seksepila te je još jednom opravdala titulu jedne od najljepših žena svijeta koju je stakla na samom početku karijere, prije više od 30 godina.

Za ovu je prigodu obukla jednostavnu crnu kombinaciju u kojoj je istaknula vitku figuru, ali i pokazala da joj ne treba previše kako bi izgledala spektakularno.

Penelope je svojom ljepotom pokorila svijet kada je sa samo 17 godina dobila ulogu u filmu "Jamon Jamon", a zanimljivo je da je s njom tada glumio i Javier Bardem (53) koji joj je 18 godina kasnije postao muž.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Anne Heche Anne Heche Anne Heche i Ellen DeGeneres Anne Heche - 6 +21 Anne Heche - 3 Celebrity Posljednja fotografija tragično stradale glumice otkrila što je radila samo 20 minuta prije stravične nesreće, ovo je baš tužno

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 Severina - 4 +25 Severina - 6 Celebrity Vrijedilo je čekati 13 godina: Severina u prozirnoj haljinici u Opatiji priredila spektakl za pamćenje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene