Paula Sikirić na Instagramu je pokazala zaručnika i otkrila spol djeteta koje očekuju, čime je oduševila svoje brojne pratitelje.

Galerija


Jedna od najpopularnijih domaćih influencerica i bivša radijska voditeljica Paula Sikirić nedavno je sa svojim pratiteljima podijelila vijest da čeka prvo dijete, a sada im je končano pokazala i zaručnika kojeg je vješto skrivala od svih.

Vezani članci Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević, hrvatska Kim Kardashian i njihova svita kao prelijepe djeveruše u bijelom Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević s poznatim Hrvaticama tulumari po Jadranu, a zanosni prizori posebno će oduševiti mušku publiku!

Paula je na Instagramu, gdje ju prati gotovo 87 tisuća ljudi, objavila njihovu zajedničku fotografiju i snimku, kojima je ujedno otkrila da očekuju djevojčicu.

"Ne tako roza curica", napisala je Paula uz fotografije i video u kojem ona i zaručnik izmjenjuju poljubac.

"Pokazala njega, pokazala nju. Čestitke, lijepa ženo", "Prekrasni oboje, i pokazala si nam ga. Čestitam", "Čestitam vam", "Savršeni ste, joj", "Od toga da vidimo THE njega, nismo ni vidjeli je li curica ili dečko. Čestitke na frajerici", "Divno i vi ste predivni", "Napokon i zaručnika vidjeli, predivni ste", "Čestitke oboma vama predivni ljudi! Iako osobno ne znam tvog partnera, vjerujem da je i on dobar čovjek kao i ti i zaista sam sretna što ćete sad vas troje skupa guštati, graditi život i jesti kapulicu i janjetinu! Čekamo pojačanje, Paula naša!
Volimo vas", samo je dio lijepih poruka koje je dobila u komentarima.

Paula se zaručila u kolovozu prošle godine, no identitet misterioznog zaručnika zasad nije otkrila, međutim sudeći prema komentarima i porukama koje je dobila, i njegova fotografija je bila sasvim dovoljna.

Sjećamo je se kao jedne od najljepših glumica, ali, nažalost, plastičnim operacijama ni ona nije odoljela

Razlog zbog kojeg je Britney Spears obrijala glavu od javnosti se tajio čak 12 godina, priča je baš tužna!