Slavna ljepotica odlučila je okončati brak nakon što je saznala da ju suprug vara.


Krajem prošle godine ljepotica Paula Patton odlučila je prekinuti brak sa slavnim pjevačem Robinom Thickeom. U nedavnom je intervjuu Paula otvorila dušu i progovorila o muškarcu koji joj je slomio srce. Ona i Robin upoznali su se u jednom klubu 1991. godine, a u bračnu su luku uplovili 2005. te dobili 4-godišnjeg sina Juliana.

Vezani članci Slika nije dostupna Poznati preljubnik čeka dijete s 18 godina mlađom djevojkom Slika nije dostupna OTKRILA SVE Varao ju je sa 7 žena, a sinu na rođendan pozvao dilera

'Sada sam dobro. Iskreno, bio je pravi izazov preživjeti taj period, dugo je trebalo da neke rane zacijele, ali sam puno naučila o sebi. Sad sam puno jača', rekla je Paula.

Iako samo njih dvoje znaju u čemu je bio pravi problem, kap koja je prelila čašu zasigurno je bilo Robinovo očito flertanje s drugim ženama nakon čega je slavna ljepotica odlučila podnijeti zahtjev za razvod.

Prvi je puta nakon prekida progovorila o njihovoj vezi.

'Iako mi je bilo teško, nisam smjela dopustiti da me tuga preuzme zbog mog sina. On je bio tako pun života i zbog njega sam ustajala iz kreveta. On je taj koji je unio radost u moj život', objašnjava Paula.

Usprkos svemu, Robin nije odustajao i pokušavao je na razne načine vratiti svoju voljenu natrag. Jedan od pokušaja bio je i album 'Paula' koji je bio posvećen upravo njegovoj sada bivšoj supruzi.

'Mi ćemo zauvijek voljeti jedno drugo i biti prijatelji, no obostrano smo odlučili da se sada rastajemo', stajalo je u priopćenju za javnost nakon što su odlučili javno objaviti da se rastaju.

'Naučila sam da se sve događa s razlogom i da treba naučiti biti zahvalan. Lako se koncentrirati na negativne strane, ali treba naučiti živjeti u trenutku i biti zahvalan za ono što sada imamo', zaključuje 39-godišnja glumica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook