Parni valjak je na svoj način odlučio pomoći stanovnicima Gline koji su članovima legendarnog benda zahvalni do neba.

Galerija


Članovi našeg legendarnog benda Parni valjak odlučili su pomoći područjima koje je pogodio razorni potres, a o njihovu se dobrom djelu pročulo tek kada su im stanovnici Gline odlučili javno zahvaliti na učinjenom.

Vezani članci Novi album Parnog valjka (Foto: Dnevnik.hr) Jedan od najdugovječnijih hrvatskih bendova vraća se na scenu nakon moždanog udara pjevača Akcija Zelenih stopa na Zlarinu (Foto: Romeo Ibrišević) Vjerno je služio osam godina, a onda se pokvario i postao otpad: Nagrđivao je prirodu prekrasnog otoka

Prema riječima jedne Glinjanke, oni su njezinu gradu donirali čak četiri perilice i sušilice kako bi građani koji su u potresu ostali bez domova imali gdje oprati i osušiti odjeću.

"Veliko hvala u ime cjeloga grada grupi Parni Valjak na donaciji 8 aparata (4 perilice i 4 sušilice) koje su smještene na ŠRC Banovac te će biti puštene u funkciju da si građani koji su ostali bez domova mogu doći oprati i osušiti veš. Hvala Vam što mislite i brinete", napisala je na svom facebooku Glinjanka Andreja Borić i ukazala na veliko srce naših glazbenika.

VELIKO HVALA u ime cjeloga grada grupi Parni Valjak na donaciji 8 aparata (4 perilice i 4 sušilice) koje su smještene na...

Objavljuje Andreja BorićČetvrtak, 14. siječnja 2021.

 

Njezina veza s 32 godine starijom partnericom i kolegicom sve je šokirala, ali zlobni komentari nju ne brinu