Pjevačica Pamela Ramljak na vjenčanju Filipa Hrgovića uzvanicima je zapjevala Thompsonovu pjesmu.

Galerija


Subotnjem vjenčanju boksača Filipa Hrgovića i njegove dugogodišnje djevojke Marinele Ćaje prisustvovalo je mnoštvo poznatih lica. 

Vezani članci Filip Hrgović i Marinela Ćaja (Foto: Robert Anić/PIXSELL) Filipa Hrgovića pri povratku kući uvijek prva dočeka nestvarno lijepa supruga Marinela Vjenčanje Filipa Hrgovića i Marinele Ćaja (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) - 11 Poznati boksač Filip Hrgović oženio dugogodišnju djevojku, Marinelu Ćaju

Jedna od uzvanica bila je i pjevačica te bivša članica grupe "Feminem" Pamela Ramljak koja je na svom Instagram profilu objavila nekoliko videozapisa i fotografija s vjenčanja. 

Na jednom od njezinih videa može se vidjeti kako lijepa Pamela podiže atmosferu svatova pjevajući pjesmu Marka Perkovića Thompsona  "Geni kameni". 

Gosti i mladenci oduševljeno su regirali na Pamelino pjevanje. Zajedno su pjevali iz sveg glasa, a mnogi su zaplesali na plesnom podiju.

Boksač Filip Hrgović (26) za kuma je odabrao najboljeg prijatelja iz djetinjstva Brunu Malića, a Marinela je tu čast dodijelila prijateljici Antoniji Tokić. Novopečeni supružnici su se odlučili angažirati Ramljak kako bi ih svojim pjevačkim talentom zabavljala cijelu noć, a ona se tim angažmanom odmah pohvalila na društvenim mrežama.

"Koja čast. Čestitke Marinela i Filip. Nek Vam je sretno i blagoslovljeno!", napisala je Pamela uz fotografiju s mladenkom ispred restorana. 

Proslava vjenčanja se održala na imanju Luna u Kupinečkom Kraljevcu, dok su mladenci "sudbonosno da" izrekli u župi Svih Svetih u Sesvetama. Na fotografijama s vjenčanja se može vidjeti kako su po izlasku iz crkve puštali golubice, a nekoliko barjaka se vijorilo u zraku.

Lijepa mladenka nosila je usku bijelu vjenčanicu od čipke, a mladoženja je bio elegantan u crnom odijelu s leptir mašnom. 

Marinela i Filip u vezi su 6 godina, a zaručili su se lani. Marinela je Filipu oduvijek velika podrška pa ju često možemo vidjeti i kako bodri boksača na njegovim mečevima. 

Emocije svladale legendarnu Zorku: "Tužna sam i knedla mi je u grlu"