Kakav dan!

Procurili detalji velikog vjenčanja boksača Filipa Hrgovića i njegove dugogodišnje djevojke Marinele

Filip Hrgović i Marinela Čaja (Foto: Instagram) Filip Hrgović i Marinela Čaja (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Hrgović i Marinela Čaja (Foto: Instagram) Filip Hrgović i Marinela Čaja (Foto: Instagram) Filip Hrgović Marinela Ćaja (Foto: Instagram) +0 Filip Hrgović Marinela Ćaja (Foto: Instagram) Galerija

Pjevačica Pamela Ramljak na vjenčanju Filipa Hrgovića uzvanicima je zapjevala Thompsonovu pjesmu.

Subotnjem vjenčanju boksača Filipa Hrgovića i njegove dugogodišnje djevojke Marinele Ćaje prisustvovalo je mnoštvo poznatih lica. 

Pogledaj i ovo Toni i Dubravka Cetinski svatko ima svoju priču Neobična vjenčanja slavnih Hrvata: Bosa po kamenjaru, na brodu u tajnosti i ekstravagantne vjenčanice!

Jedna od uzvanica bila je i pjevačica te bivša članica grupe "Feminem" Pamela Ramljak koja je na svom Instagram profilu objavila nekoliko videozapisa i fotografija s vjenčanja. 

Na jednom od njezinih videa može se vidjeti kako lijepa Pamela podiže atmosferu svatova pjevajući pjesmu Marka Perkovića Thompsona  "Geni kameni". 

Gosti i mladenci oduševljeno su regirali na Pamelino pjevanje. Zajedno su pjevali iz sveg glasa, a mnogi su zaplesali na plesnom podiju.

Boksač Filip Hrgović (26) za kuma je odabrao najboljeg prijatelja iz djetinjstva Brunu Malića, a Marinela je tu čast dodijelila prijateljici Antoniji Tokić. Novopečeni supružnici su se odlučili angažirati Ramljak kako bi ih svojim pjevačkim talentom zabavljala cijelu noć, a ona se tim angažmanom odmah pohvalila na društvenim mrežama.

"Koja čast. Čestitke Marinela i Filip. Nek Vam je sretno i blagoslovljeno!", napisala je Pamela uz fotografiju s mladenkom ispred restorana. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Koja čast 🎤🎶💞 Čestitke Marinela i @filip_hrgovic, nek Vam je sretno i blagoslovljeno! #wedding #pamelaramljak #andersoni #workandfun #najljepšamlada

Objavu dijeli P A M E L A (@pamelaramljak)

Proslava vjenčanja se održala na imanju Luna u Kupinečkom Kraljevcu, dok su mladenci "sudbonosno da" izrekli u župi Svih Svetih u Sesvetama. Na fotografijama s vjenčanja se može vidjeti kako su po izlasku iz crkve puštali golubice, a nekoliko barjaka se vijorilo u zraku.

Lijepa mladenka nosila je usku bijelu vjenčanicu od čipke, a mladoženja je bio elegantan u crnom odijelu s leptir mašnom. 

Marinela i Filip u vezi su 6 godina, a zaručili su se lani. Marinela je Filipu oduvijek velika podrška pa ju često možemo vidjeti i kako bodri boksača na njegovim mečevima. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mr. & Mrs. Hrgovic ❤️ #forever

Objavu dijeli Filip Hrgovic (@filip_hrgovic)

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Erak (Foto: Nova TV) Nina Erak (Foto: Nova TV) Nina Erak i Filip Juričić (Foto: Nova TV) Serija \ +4 Nina Erak i Nadia Cvitanović (Foto: PR) Celebrity Emocije svladale legendarnu Zorku: "Tužna sam i knedla mi je u grlu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene