Pamela Anderson pozirala je na krevetu samo u donjem rublju kako bi promovirala novu društvenu mrežu, čija je i sama kreativna direktorica.

Galerija


Bivša Playboyeva zečica Pamela Anderson očito se oporavila od razvoda braka koji je potrajao samo 12 dana, a bacila se u nove poslovne pobjede. 52-godišnja ljepotica pozirala je na krevetu u donjem rublju kako bi promovirala novu društvenu mrežu.

Vezani članci Pamela Anderson - 2 Platinasta ljepotica i nakon 23 godine stane u seksi badić koji ju je proslavio: "Nosim ga nekad" Pamela Anderson Imaju neobične strahove koje ni oni sami ne razumiju, bježe od najbanalnijih stvari

Sama Pamela kreativna je direktorica mreže Jasmin.com namijenjene samo odraslima, a radi se o platformi preko koje se putem video-poziva može komunicirati s influencerima o temama od putovanja do ljubavnih veza.

Anderson će ondje s korisnicima razgovarati o intimnosti i vezama. "Sviđa mi se koncept nove mreže te ideja da se povezuje ljude na svim razinama", izjavila je nedavno zvijezuda serije "Spasilačka služba".

Osvrnula se i na vlastite osjećaje, a nakon 12-dnevnog braka s filmskim producentom Jonom Petersonom, Pamela je rekla kako je ona uvijek zaljubljena i povrijeđena u isto vrijeme.

Šokirala kao bradata pobjednica Eurosonga, a danas izgleda sasvim drugačije: Ma je li ovo moguće?