Pamela Anderson se s bolešću borila upotrebom novog lijeka kojeg je tek odobrila Američka uprava za hranu i lijekove.


Pamela Anderson se putem svog profila na Instagramu svima pohvalila da se izliječila od hepatitisa C. Uz golišavu je fotografiju slavna glumica napisala da je uz pomoć nove terapije pobijedila zloćudnu bolest.

Pamla Anderson pzasjala na dodjeli veganskih nagrada

Vezani članci Pamela Anderson - 1 Poslije šestog vjenčanja Pamela Anderson povlači se s društvenih mreža, pozdravila se zanimljivom porukom Pamela Anderson Pamela Anderson pred oltar je stala čak šesti put, iznenadit će vas tko je odabranik njezina srca!

'Nema više hepatitisa C, izliječena sam. Upravo sam saznala. Nadam se da će svi koju boluju od hepatitisa imati prilike izliječite se, a uskoro će terapija biti još pristupačnija', napisala je 48-godišnja glumica koja je od hepatitisa bolovala dugih 16 godina.

Pamela se s bolešću borila upotrebom novog lijeka kojeg je tek odobrila Američka uprava za hranu i lijekove (FDA).

'Jetra mi još nije oštećena i nemam nikakve nuspojave od lijeka. Živim život onako kako ja to želim, ali znam da bi mi bolest uzrokovala probleme kad tad. Pravi je blagoslov što sam uspjela nabaviti lijek', rekla je za People.

Hepatitis C dobila je 2002. godine nakon što je podijelila iglu za tetoviranje s bivšim suprugom Tommyjem Leejem. Hepatitis C vrsta je upalne bolesti jetre koju uzrokuje virus, često nema simptoma, a kronična infekcija može dovesti do opasnog oštećenja jetrenoga tkiva.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook