Jedno mu najteže pada

Legendarni roker konačno progovorio o teškoj dijagnozi: "Ne mogu više čuvati tajnu i nemam više isprika"

Sharon i Ozzy Osbourne (Foto: Getty Images) Sharon i Ozzy Osbourne (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon i Ozzy Osbourne (Foto: Getty Images) Sharon i Ozzy Osbourne (Foto: Getty Images) +0 Sharon i Ozzy Osbourne (Foto: Getty Images) Galerija

Ozzy Osbourne boluje od Parkinsonove bolesti.

Legendarni američki roker Ozzy Osbourne u emotivnom intervjuu za emisiju "Good Morning America" otkrio je kako boluje od Parkinsonove bolesti, dok je cijelo vrijeme uz njega bila supruga Sharon.

Pogledaj i ovo Ozzy Osbourne teško ga je i prepoznati Legendarni roker nije u stanju nastupati, novostima je rastužio obožavatelje: "Nikada ne bih mogao zamisliti da će ovako završiti"

71-godišnji Ozzy je priznao da više ne može skrivati svoje zdravstvene probleme te da uzima niz lijekova koji mu smanjuju bol koju neprekidno osjeća. Sve je počelo nakon što je pao prošle godine i završio na operaciji. Tada je počeo osjećati bol u živcima koji su mu tijekom operacije navodno prerezani, a liječnici su dosta vremena pokušavali otkriti uzrok njegovih problema i postaviti točnu dijagnozu.

"Ne ide mi čuvanje tajni i nemam više isprika", izjavio je Ozzy.

Iako su neki strani mediji nagađali i izvješavali da je na rubu smrti, izjavio je kako to nije bilo točno i zato je želio svoje fanove izvjestiti o svom stvarnom stanju.

"Bilo je to strašan izazov za sve nas. Moram sam operirati vrat i to mi je uništilo sve živce. Saznao sam da bolujem od blagog oblika Parkinsonove bolesti, ime joj je Parkinson 2, naime postoje nekoliko oblika te bolesti. Nije smrtonosna ali utječe na cjelokupni živčani sustav tijela. U jednom trenutku imam stvarno dobar dan, a onda se on pretvori u jako loš dan. Prošle sam godine bio u jako lošem stanju, izjavio je Ozzy.

Osim boli koju osjeća u tijelu, trne mu ruku i noge, a najteže mu pada što se i članovi obitelji moraju nositi s time i zajedno s njime patiti.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) +1 Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Celebrity Pogledajte Beyonceinu neprocjenjivu reakciju u trenutku kada Harry moli posao za Meghan

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene