Razlog za slavlje

Povratak u prošlost: Slavni par proslavio 32 godine braka!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U dobru i zlu Sharon i Ozzy Osbourne ozbiljno su shvatili. Slavni par proslavio je 32. Gofišnjicu braka, a njihova fotografija s vjenčanja objavljena je na Instagramu.

Jedan od osnivača heavy metala i njegova bivša menadžerica prešli su daleki put. Zajednički život donio im je mnoge izazove, no Ozzy i Sharon Osbourne i dalje ne mogu je dno bez drugoga.

Pogledaj i ovo Sharon i Ozzy Osbourne (Foto: Getty Images) borba s teškom bolešću Legendarni roker zabrinuo iscrpljenim izgledom, no zbog jednog detalja se čini da mu je malo bolje

Novi uspjeh iznenadio Ozzyja - 'Šokiran sam!'

Slavni glazbeni par proslavio je 32. godine braka, a Sharon je na svojem Instagramu objavio i fotografiju s njihovog vjenčanja na kojoj su prilično neprepoznatljivi. U bijelom odijelu i valovitoj kosici Ozzy ne izgleda nimalo kao 'princ tame'.

Iza njih su brojni usponi i padovi, no veza glazbenika Ozzyja i Sharon Osbourne i dalje je jaka, a kako bi obilježila 32. godišnjicu braka, ona je na Instagramu objavila fotografiju s vjenčanja. Bračne su zavjete izmijenili na otoku Mauiju na Havajima, a iza njih su i bitka s opijatima, drogama, bolesti i operacije, ali i sretna razdoblja, djeca a sada već i unuci.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene