Bivši hrvatski reprezentativac Ognjen Vukojević vjenčao se u subotu s djevojkom Andrejom Ćupor, bivšom Miss Hrvatske, u crkvi Sv. Ivana Krstitelja u Zagrebu.


Mnoštvo poznatih lica iz svijeta nogometa slilo se u subotu u crkvu Sv. Ivana Krstitelja u Zagrebu kako bi sudjelovali na svadbenoj svečanosti Ognjena Vukojevića i Andreje Ćupor.

Bio je tamo bivši reprezentativac Darijo Srna sa suprugom, Eduardo da Silva s obitelji, kao i Zdravko Mamić sa suprugom. Nakon obreda vjenčanja u crkvi, svatovi su slavlje nastavili u poznatom restoranu na Radničkoj cesti.

Ognjen Vukojević, rodom Bjelovarac, koji je najveći trag u karijeri ostavio igrajući za Dinamo Zageb i Dinamo Kijev, a trenutno igra za klub Austrija Beč, tako se pridružio nizu hrvatskih nogometaša koji su uplovili u bračnu luku.

Vezani članci Iva Jerković (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Prelijepa Iva Jerković s jednako atraktivnom prijateljicom privlačila poglede na špici Ognjen Vukojević (Foto: Borna Filic/PIXSELL) Nije prošao nezapaženo: Bivši reprezentativac koji se oženio bivšom misicom u javnosti se rijetko pojavljuje