Bivši hrvatski reprezentativac Ognjen Vukojević vjenčao se u subotu s djevojkom Andrejom Ćupor, bivšom Miss Hrvatske, u crkvi Sv. Ivana Krstitelja u Zagrebu.


Mnoštvo poznatih lica iz svijeta nogometa slilo se u subotu u crkvu Sv. Ivana Krstitelja u Zagrebu kako bi sudjelovali na svadbenoj svečanosti Ognjena Vukojevića i Andreje Ćupor.

Bio je tamo bivši reprezentativac Darijo Srna sa suprugom, Eduardo da Silva s obitelji, kao i Zdravko Mamić sa suprugom. Nakon obreda vjenčanja u crkvi, svatovi su slavlje nastavili u poznatom restoranu na Radničkoj cesti.

Ognjen Vukojević, rodom Bjelovarac, koji je najveći trag u karijeri ostavio igrajući za Dinamo Zageb i Dinamo Kijev, a trenutno igra za klub Austrija Beč, tako se pridružio nizu hrvatskih nogometaša koji su uplovili u bračnu luku.

Vezani članci Asfaltirani ležeći policajci (Foto: Josip Regovic/PIXSELL) - 9 "A je to" u Zagrebu: Oštećene ležeće policajce popravili asfaltom Las Vegas Show (Foto: PR) Vjenčajte se uz Elvisa Presleya na Las Vegas Showu u Zagrebu!