Bivši hrvatski reprezentativac Ognjen Vukojević vjenčao se u subotu s djevojkom Andrejom Ćupor, bivšom Miss Hrvatske, u crkvi Sv. Ivana Krstitelja u Zagrebu.


Mnoštvo poznatih lica iz svijeta nogometa slilo se u subotu u crkvu Sv. Ivana Krstitelja u Zagrebu kako bi sudjelovali na svadbenoj svečanosti Ognjena Vukojevića i Andreje Ćupor.

Bio je tamo bivši reprezentativac Darijo Srna sa suprugom, Eduardo da Silva s obitelji, kao i Zdravko Mamić sa suprugom. Nakon obreda vjenčanja u crkvi, svatovi su slavlje nastavili u poznatom restoranu na Radničkoj cesti.

Ognjen Vukojević, rodom Bjelovarac, koji je najveći trag u karijeri ostavio igrajući za Dinamo Zageb i Dinamo Kijev, a trenutno igra za klub Austrija Beč, tako se pridružio nizu hrvatskih nogometaša koji su uplovili u bračnu luku.

Vezani članci Na parkiralištu u Novom Zagrebu potpuno je izgorio električni romobil VIDEO Širi se dramatična snimka požara koji je izbio na električnom romobilu, vlasnik na parkingu tražio zaklon: "Da sam ga stavio u auto..." Vesna Škare-Ožbolt Vesna Škare Ožbolt najavila tužbu protiv Filipovića zbog klevete: "Takvo ponašanje podsjeća na političke neandertalce"