Najbolji igrač svijeta Lionel Messi oženio se sa svojom dugogodišnjom partnericom Antonellom Rocuzzo.


Bez nogometnih menadžera i trenera, već samo u krugu bliskijih prijatelja, te bivših i aktualnih suigrača najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi izrekao je sudbonosno da svojoj dugogodišnjoj djevojci Antonelli Rocuzzo. Vjenčali su se u rodnom gradu Rosariju, uz prisustvo preko 500 novinara, 150 akreditiranih i oko 400 nepozvanih koji su iz daljine pokušavali uhvatiti koju fotografiju Lea i Antonelle.

Vezani članci Rusko vjenčanje Je li to uopće zakonito?! Vjenčao se pijan kao daska, nije znao što se događa Antonela Roccuzzo i Lionel Messi - 1 Messijeva lijepa supruga oglasila se nakon njegova odlaska u Pariz, emotivnom je objavom sve dirnula i otkrila što misli o tome

Vjenčanju su sudjelovali gotovo svi aktualni igrači Barcelone, barem ovi iz prve postave, uključujući Ivana Rakitića. Jedina velika zvijezda koja se ispričala bio je Andres Iniesta, koji je ostao u Barceloni zbog rođenja svoje kćeri. Sveukupno oko 250 gostiju prisustvovalo je vjenčanju argentinskog genijalca. Posebnu je pozornost privukla Daniella Semaan, seksi supruga Cesca Fabregasa.

Messi je od svojih gostiju tražio da mu ne poklanjaju ništa, već da sve što su mislili dati uplate na račun njegove fondacije koja se bavi suzbijanjem gladi.