Moderan odnos

Nikad se nije ženio, ali s tri različite žene ima troje djece. I s njom ima jedno, ali samo su prijatelji

Owen Wilson i Caroline Lindqvist (Foto: Profimedia) Owen Wilson i Caroline Lindqvist (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Owen Wilson i Caroline Lindqvist (Foto: Profimedia) Owen Wilson (Foto: AFP) Caroline Lindqvist (Foto: Profimedia) Owen Wilson i Jade Duell (Foto: Profimedia) Varunie Vongsvirates (Foto: Profimedia) +0 Owen Wilson (Foto: AFP) Galerija

Holivudski glumac Owen Wilson ima prilično zanimljiv ljubavni život.

Ona je njegova osobna trenerica, ali i majka njegova djeteta.

Pogledaj i ovo Zrinka Cvitešić - 1 ''Bila sam dio toga...'' Zrinka Cvitešić prisjetila se snimanja sa slavnim holivudskim facama, pogledajte njihove fotografije sa setova!

Holivudski glumac Owen Wilson ima prilično zanimljiv privatni, odnosno ljubavni život. 50-godišnji plavušan nikada se nije ženio, no ima troje djece s tri različite žene.

S bivšom djevojkom Jade Duell 2011. godine je dobio sina, no već kasnije iste godine par je prekinuo vezu. U siječnju 2014. godine stigao je drugi sin, kojeg je dobio s osobnom trenericom Caroline Lindqvist, da bi u listopadu 2018. godine dobio kćer s bivšom djevojkom Varunie Vongsvirates.

Podsjetimo, kada se saznalo za trudnoću atraktivne Šveđanke, ona je još bila u braku s plastičnim kirurgom Rituom Choprom, pa je avantura s Owenom izazvala veliku buru u javnosti.

Osobnu trenericu javno je zbog ponašanja prozvao i njezin svekar, a zanimljivo, ona i Owen su godinama bili bliski prijatelji, no nikada nisu bili u službenoj vezi.

Ipak, kada se saznalo za trudnoću, glumac je odmah javno rekao kako se misli brinuti o djetetu u svakom pogledu, no s njegovom majkom ostaje isključivo u prijateljskim odnosima. Tako je aktivno sudjelovao i u svakom aspektu njezine trudnoće, a par je i dandanas u bliskim poslovnim i privatnim odnosima. Tako su nedavno viđeni tijekom šetnje u Miamiju, a na paparazzo fotografijama činilo se da među njima nema baš nikakve napetosti.

"Vrlo sam iznenađen njezinim ponašanjem, a za trudnoću smo saznali iz medija. Znam da su moj sin i Caroline posljednjih godinu dana imali neke probleme, no nije nam previše govorio o njima. Trudnoća je sigurno povrijedila mog sina, ali ne vjerujem da će ga uništiti. Ipak, Caroline me razočarala i rastužila takvim ponašanjem, jer to nije pravi način na koji se reagira u takvim situacijama", izjavio je otac njezina bivšeg supruga za časopis People još 2013. godine. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Kutlić i Antonela Đinđić (Foto: Instagram) Marko Kutlić i Antonela Đinđić (Foto: Instagram) Marko Kutlić i Antonela Đinđić (Foto: Instagram) Marko Kutlić i Antonela Đinđić (Foto: Instagram) +3 Marko Kutlić i Antonela Đinđić (Foto: Instagram) Celebrity Nakon ekspresnog razvoda, miljenik Hrvatica fotkama potvrdio da ljubi pjevačicu s kojom je nedavno snimio duet

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene