Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumci su za dobru ulogu spremni na sve...


Brojni slavni glumci i glumice morali su pristati na svašta zbog određene uloge u filmovima. Neki su se morali skinuti, a neki su pak radili različite transformacije izgleda.

Vezani članci Nicole Poturalski Mjesecima je već maltretiraju zbog veze s Bradom Pittom, sada je spremno odgovorila svim hejterima Nicole Poturalski Za nju sada svi znaju zbog veze s jednim od najseksi muškaraca na svijetu, a uzdahe mami i svojom ljepotom

Ovo su samo neki od njih.

Kraj kakav NE želite: Najurnebesnije filmske smrti

Johnny Depp

Johnny Depp, s proćelavom glavom i plavim očima, izgledao je neprepoznatljivo tijekom snimanja scena iz kriminalističke drame 'Black Mass'.

Jennifer Lawrence

Mlada glumica glumi u filmu o X-Menima, a šminkanje za ulogu Mystique trajalo je sedam sati. Lawrence u filmu nosi kostim koje seže 'od glave do pete'.

Emma Thompson

Britanska glumica uvijek izgleda zanosno na crvenom tepuhu, no u intervjuu iz 2005. otkrila je kako je vizažistima trebalo samo sat vremena da je 'pretvore' u dadilju McPhee.

Brad Pitt

'The Curious Case of Benjamin Button' je sigurno jedan od najposebnijih filmova kad je u pitanju korištenje specijalnih efekata, a Brad Pitt izgleda neprepoznatljivo u ulozi starog Buttona.

Martin Lawrence

Martin Lawrence triput se uvlačio u ogromni kostim Big Momme te se zbilja odlično uživio u ulogu.

Jim Carrey

U filmu 'Lemony Snicket' Jim Carrey glumi Count Olafa, a Carrey je rekao da mu poslije uloge Grincha više ništa nije bilo neobično.

John Travolta

Za ulogu Edne Turnblad, glumac John Travolta morao je nositi debelo odijelo, periku i mnoštvo make up-a.

Richard Gere

Glumac u filmu 'Franny' izgleda neprepoznatljivo s dugom sijedom kosom i bradom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook