Blanka Vlašić uvijek je bila tajanstvena oko svog ljubavnog života, a ovo su bile njezine ljubavi prije supruga koji je osvojio njeno srce i s kojim čeka bebu!

Galerija Blanka Vlašić - 6 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić i Nikola Karabatić +18 Blanka Vlašić

Blanka Vlašić uvijek je svoj privatni život držala u tajnosti, a ni za jednu njezinu ljubavnu vezu nije se u potpunosti znalo.

Vezani članci Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 4 Suprug Blanke Vlašić pohvalio se poklonom za budućeg sina, pripreme za dolazak bebe su krenule! Blanka Vlašić i Ruben Van Gucht - 3 Trudna Blanka Vlašić raznježila sve romantičnim fotkama sa suprugom, pokazali su i kako teku pripreme za bebu!

Pričalo se kako je 2010. godine bile u vezi s rukometašem Nikolom Karabatićem. Poznati rukometaš često je s njom viđen na natjecanjima, a tijekom jedne utakmice Blanka mu je čak i poslala poljubac s tribina.

Karabatić je vezu potvrdio tek kad su raskinuli, a izjavio je i zašto njihova veza nije mogla uspjeti.

"To je bila lijepa ideja, ali oboje smo mladi i vrhunski sportaši pa bi takva veza tražila puno odricanja, uvijek bi se netko od nas morao nečega odreći.''

Blankina prva ljubav bio je i jedan poznati hrvatski pjevač.

Naime, Luka Nižetić i Blanka skupa su išli u razred u osnovnoj školi, a da je među njima tada bilo malih simpatija priznala je i sama Blanka.

"Nikad nismo službeno bili par. No obostrana simpatija zasigurno je postojala. A tu i tamo pao bi koji poljubac. Mislim da me s Lukom najviše vezao isti smisao za humor, znali smo se neprestano cerekati oko nekih stvari koje su samo nama bile smiješne", rekla je jednom.

Luka je prije sedam godina podijelio fotografiju iz škole, a pratiteljima je dao zadatak da na fotografiji pronađu Blanku Vlašić.

Blanka je nedavno na Instagramu pratitelje iznenadila objavom o vjenčanju.

Prekrasnu vijest da se udala za sportskog novinara Rubena Van Gutcha u Splitu objavila je sasvim neočekivano iako nitko nije bio siguran da je par skupa, a osim sudbonosnog ''da'', Blanka je sve razveselila i rečenicom da par očekuje i dijete koje bi trebalo stići krajem ove godine.

"Rekli smo da. Da jedno drugome u prekrasnom Splitu.Da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da za najveći dar koji smo do sada primili u životu: našeg sina koji će se roditi krajem ove godine. Ovo nam znači sve", napisala je Blanka.

Evo kako izgleda Domenicin dečko kojeg skriva od javnosti, osvanuo je na fotografijama s fešte Hane i Petra Graše! Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica i Alan Walme +26 Domenica, Alan Walme

Nakon teške dijagnoze supruga Brucea Willisa objavila je video koji je mnoge dirnuo s obzirom na njegovo stanje Bruce Willis - 4 Bruce Willis - 5 Bruce Willis +24 Bruce Willis - 3

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju