Glumac se pridružio Misterima Hrvatske, Radovanu Stošiću, Dini Bubičiću i Antoniju Šinceku te se odjenuo kao žena.


Glumac Janko Volarić Popović pridružio se veseloj ekipi na snimanju spota Sandija Cenova, 'Tvoj prijatelj'.

Vezani članci Lana Klingor Sandi Cenov javio se Lani Klingor kad je vidio kako ga je odglumila, komentar je imala i njegova žena! Slika nije dostupna 'Postao ponosni tata najljepšeg sina... Dobrodošao Noah'

Janko se pridružio Misterima Hrvatske - Radovanu Stošiću, Dini Bubičiću i Antoniju Šinceku te se odjenuo kao žena, točnije kao transvestit. Janko se u spotu pojavio u haljini punoj šljokica, s perikom te potpunim make-upom.>> Evo kako izgleda kad Misteri Hrvatske postanu TRANSVESTITI!

'Punih dvadeset godina djelujem na estradi i još sam se na početku karijere susreo s gay populacijom i među njima stvorio doista divne i drage prijatelje. Prije nego li sam se konačno skrasio, u doba mojih zavodničkih aktivnosti, shvatio sam da svaka zgodna djevojka ima sigurno barem jednog gay prijatelja. Upravo tako glasi i priča moje nove pjesme. A budući da smo zadnjih mjeseci izloženi sustavnoj propagandi kako je sve to nenormalno, nemoralno i neprirodno, nije dugo trebalo razmišljati kada da snimimo jednu ovakvu veselu pjesmu', rekao je Sandi prilikom predstavljanja novog singla.

Kako izgledaju poznati dečki kad se preruše u cure, pogledajte u videu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook