Sve je pokazala

Ovo je žena kojoj je zauzeti sportaš nudio seks utroje i slao golišave fotografije

Zoe Gregory (Foto: Instagram) Zoe Gregory (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Zoe Gregory (Foto: Instagram) Zoe Gregory (Foto: Instagram) Zoe Gregory (Foto: Instagram) Zoe Gregory (Foto: Instagram) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: AFP) Jennifer Lopez, Alex Rodriguez (Foto: Profimedia) +0 Alex Rodriguez, Jennifer Lopez (Foto: Getty Images) Galerija

Nakon romantičnih zaruka na Bahamima, za Jennifer Lopez i zaručnika Alexa Rodrigueza krenulo je mračno razdoblje.

Otkad se zaručila, za Jennifer Lopez krenuli su samo problemi.

Pogledaj i ovo Alex Rodriguez - 3 Viđen je u šetnji Bivši zaručnik Jennifer Lopez stigao je na našu obalu, evo gdje je usidrio svoju skupocjenu jahtu

Nakon romantičnih zaruka na Bahamima, za Jennifer Lopez i zaručnika Alexa Rodrigueza krenulo je mračno razdoblje, i to sve zbog tvrdnji nekih ljudi kako latino diva nije nimalo smirila velikog zavodnika Rodrigueza.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by(@zostarz) on

Tako se samo dan nakon zaruka na Twitteru oglasio Alexov kolega Jose Canseco i u svojim objavama tvrdio da Rodriguez ima aferu s njegovom bivšom suprugom Jessicom Canseco.

Predložio je i odlazak na detektor laži kako bi dokazao da govori istinu. A sada se oglasila i 44-godišnja Zoe Gregory s tvrdnjama kako joj je Alex slao poruke od prosinca 2018. do sredine siječnja ove godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@zostarz) on

Zoe je Playboyev model koji tvrdi i kako joj je bejzbolaš slao golišave fotografije te nudio u seks utroje. "J.Lo je nevjerojatna i ona to ne zaslužuje. Dok se spremao zaprositi ju, mene je pitao da mu šaljem svoje snimke seksa. Tražio je da se nađemo i zamolio me da organiziram i druge djevojke za druženje", izjavila je Zoe za The Daily Mail.

Jennifer još uvijek nije komentirala glasine, no nakon Cansecovog istupa, samo je kratko komentirala kako su ona i Alex "sretni te jako zahvalni na svemu što im se događa".

Alex je u prošlosti osvojio brojne slavne dame, među kojima su Cameron Diaz, Madonna, Rita Ora i Kate Hudson, a s bivšom suprugom Cynthijom Scurtis koju je upoznao u teretani ima dvije kćeri. Alex je osvojio i brojne druge manje poznate ljepotice, a navodno je svima slomio srce te je rijetko kojoj bio vjeran.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by(@zostarz) on

S Lopez je u vezi posljednje 2 godine, a hoće li biti i nakon ovih tvrdnji, ostaje nam pričekati pa vidjeti. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) +8 Jennifer Lopez, Alex Rodriguez (Foto: Profimedia) Celebrity Legendarni sportaš u centru skandala: Drugoj nudio seks utroje 6 tjedana prije nego što je zaprosio pjevačicu?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene