'Čežnja'

Ovako zvuči pjesma koja se 'naprosto dogodila'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Čežnja' je naziv nove pjesme Nine Badrić, prelijepe balade koju ponovno potpisuje sama pjevačica, zajedno s dugogodišnjim suradnikom Antom Gelom.

'Čežnja' Nine Badrić tako nastavlja seriju uspješnih autorskih pjesama koje su osvojile srca publike ne samo u Hrvatskoj već i diljem regije. 

Pogledaj i ovo Nina Badrić i Slavko Sobin (Foto: Instagram) Pod hvarskim suncem Nina Badrić u zagrljaju markantnog glumca koji joj ljubi vrat: "Volim te, volim..."

Ova pjesma će zaokružiti 'Best of' kompilaciju kojom ova izvrsna glazbenica rezimira iznimno uspješno desetljeće karijere, prožeto albumima u zlatnim nakladama i koncertima u svim najvećim regionalnim dvoranama.

>> Evo kako je Nina privukla pažnju prolaznika!

Ninina dva desetljeća uspješnog djelovanja u glazbi obilježilo je jako puno pjesama. Neke od najuspješnijih naći se na Best of-u, a bogati niz upotpunit će i vrhunski dueti koje je Nina snimala s regionalnim zvijezdama.
 
'Pjesma 'Čežnja' nastala je još prije godinu dana. Naprosto se dogodila. Ona nije najava novog albuma već zatvara neko moje poglavlje u proteklim godinama. Iskrena je i vjerujem da će se ljudima svidjeti', rekla je Nina Badrić koja je pjesmu predstavila na „Tvitomaniji“,regionalnoj konferenciji o društvenim mrežama koja se održava u  Novom Vinodolskom, gdje je pozvana kao jedan od najutjecajnijih tviteraša i vodeća glazbenica u Hrvatskoj.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene