Ariana Grande nekada je bila Disneyeva zvijezda i izgledala potpuno drugačije.

Galerija


Arianu Grande Billboard je proglasio ženom godine.

Vezani članci Kate Beckinsale i Pete Davidson (Foto: Profimedia) Glumica koja zavodi samo duplo mlađe frajere uhvatila bivšeg zaručnika popularne pjevačice Ariana Grande (Foto: Instagram) Ups! Slavna pjevačica tetovirala totalnu glupost: "Tako je to kad koristiš Google Translate prije tetoviranja"

"Ariana Grande zvijezda je po vlastitim uvjetima, nikad se nije pokoravala trendovima u glazbenoj industriji", otkrivaju iz Billboarda zašto je 25-godišnjakinja dobila ovu titulu.

"Sigurna je u svojim uvjerenjima, stalno se zalaže za sebe i svoje odluke u svijetu koji često ne gleda blagonaklono na takvu snagu u mladim ženama. Ona ima hrabrosti, trenutačno stvara najbolju glazbu u svojoj karijeri i apsolutno je zaslužila biti Žena godine."

Ariana je na nagradi zahvalila na Twitteru te otkrila kako je počašćena. Titulu će službeno ponijeti 6. prosinca na 13. Women in Music gala večeri.

A prije nego što je postala i jedna od najljepših žena svijeta, Ariana je bila Disneyeva zvijezda potpuno drukčijeg izgleda. No u njezinu slučaju ne radi se samo o promjeni tijekom odrastanja, već i nekoliko posjeta plastičnom kirurgu koji ju je dodatno uljepšao.

Tome u prilog idu fotografije iz prošlosti, kada Ariana nije nosila ni umjetnu kosu po kojoj je danas široko poznata. 

Mamić prekinuo s Darijom! Opet je solo, ali šuška se da je već bacio oko na jednu manekenku

I jedan Hrvat sinoć je bio na reviji Victoria's Secreta te tako "pozdravio" sve koji nisu vjerovali u njega

Slomila se: Brazilska seks-bomba Adriana Lima napustila pistu u suzama