Prvi put sve otkrili

DETEKTIVI PROGOVORILI Opisali posljednje trenutke rock zvijezde!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Otkriveni su detalji o smrti Michaela Hutchencea, pjevača INXS-a, jednog od najintrigantnijih rock bendova u povijesti.

Drogiran, pijan i izbezumljen, Michael Hutchence, zvijezda poznatog benda INXS, napisao je svoje posljednje stihove prije nego što si je oduzeo život u hotelu.

Pogledaj i ovo showbuzz Nestalo bogatstvo Tragična priča kćeri popularnog pjevača: Ostala je siroče s 4 godine, a uzeli su joj i sve nasljedstvo

Nikad ispričana priča slavnih ljubavnika

Zagubljena posljednja pjesma glazbene legende, pronađena je odbačena u smeću koje se nalazilo u sobi frontmena INXS-a u hotelu Ritz-Carlton, otkrili su bivši detektivi Mark Smith i Michael Gerondis, koji su vodili istragu o njegovoj smrti.

Nakon više od 16 godina od samoubojstva 'rock and roll' zvijezde, po prvi su puta opisali kako je izgledala scena u Hutchenceovoj sobi, pružajući intiman uvid u tjeskobno stanje uma slavne zvijezde.

S tamnom mrljom od nikotina na prstima i mjesecima starom ranom od cigarete, koja je bila toliko duboka da je sezala sve do kosti, Hutchenceov leš izgledao je poput leša uništenog čovjeka.
'Cigareta je prošla točno kroz njegove prste, koji su bili inficirani', rekao je Gerondis.

Također su postojali znakovi očajnog pokušaja dolaska do droge. Hutchence je drogu tražio u istoj kanti za smeće gdje su pronađeni i odbačeni stihovi.

'Pokušavao je doći do kokaina, no nije ga pronašao pa je tražio ostatke u smeću', rekao je Gerondis. Između ostalog, detektivi su pronašli kadu ispunjenu vodom u kojoj se Hutchence planirao okupati prije negoli se objesio.

Hutchenceovo tijelo pronašla je sobarica u Double Bay hotelu 1997. godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene