Radi se o obitelji Ecclestone, koju čine tata Bernie, mama Slavica te kćeri Petra i Tamara.

Galerija


Iako je obitelj uvijek izgledala skladno, barem u javnosti, sada je otkrivena velika svađa koja se dogodila između mame i kćeri.

Vezani članci Petra i Tamara Ecclestone - 4 Partneri nasljednica bogatog carstva otkrili što ih je dojmilo u Dalmaciji, objavili fotografije na Instagramu Petra Ecclestone Odmor na luksuznoj jahti: Bogate nasljednice stigle u Dubrovnik dok njihov otac čeka dijete u 90. godini

Radi se o obitelji Ecclestone, koju čine tata Bernie, mama Slavica te kćeri Petra i Tamara. Iako su Bernie i Slavica rastavljeni od 2009. godine. i Petra i Tamara nastavile su imati blizak odnos s oba roditelja, posebno otkad je svaka zasnovala svoju obitelj. Rastavljena Petra ima troje djece, a Tamara, koja je još uvijek sa suprugom, ima jedno dijete.

Ipak, sada je otkriveno kako je starija Tamara bila u svađi s mamom Slavicom više od godinu dana jer je smatrala kako se ona previše miješa u njezin privatni i poslovni život. Bilo je to prije dvije godine, kako prenosi britanski The Sun.

"Bilo je to vrlo stresno i tužno razdoblje. Slavica i Tamara uvijek su bile bliske i Slavica je uvijek bila na njezinoj strani i brinula se o njoj. No svađa nije bila tajna za bliske prijatelje, ali je bila gadna", izjavila je bliska prijateljica obitelji. Kada se Slavica prošle godine razboljela te završila u bolnici, Tamara je odlučila izgladiti stvari.

"Riješile su razlog svađe te pomalo počele ponovno graditi odnos. Slavica je bila na rođendanu Tamarine kćeri i svoje unuke Sophie." A dok je trajala svađa s mamom, koja je jedna od najbogatijih Hrvatica, rodom iz Rijeke, Tamara je i dalje imala blizak odnos s ocem i sestrom.

Podsjetimo, razmažena nasljednica od 2013. godine u braku je s poduzetnikom Jayjom Rutlandom, s kojim ima 5-godišnju kćer, a obitelj živi u jednoj od najluksuznijih četvrti u Londonu u kući od 70 milijuna funti. Njezina sestra Petra, s druge strane, rastala se u listopadu 2017. godine nakon šest godina braka s milijarderom Jamesom Stuntom, koji ju je navodno psihički i fizički zlostavljao, ali i varao. Njihovo troje djece živi s Petrom, a posrnuli Stunt nije štedio niti bivšu suprugu niti njezina oca Bernieja tijekom razvoda.

U jednom intervjuu Bernieja je nazvao "patuljkom", njegovu bivšu suprugu Slavicu "Lady Macbeth", a zaključio je i kako je izgubio položaj u društvu kada je oženio Petru. Ipak, Petra je nakon bolnog razvoda sreću pronašla u zagrljaju direktora umjetničke galerije Maddox Sam, Samu Palmeru, s kojim se i zaručila.

Vlasnik Formule 1 i njegova bivša supruga Slavica u braku su bili 24 godine, a danas 88-godišnji Bernie od 2012. godine vjenčan je s 47 godina mlađom Fabianom Flosi.

Princ iz pakla, a ne bajke: William je Kate prije braka tretirao kao sluškinju