Život u sjeni

Otkriven pravi razlog tučnjave u liftu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Čini se da je Solange dosta života u sjeni slavne sestre...

Glavna vijest dana je napad Solange na Jay-Z-ja, a sada je otkriven i navodno pravi razlog sukoba.

Pogledaj i ovo Jay Z s kćerima Blue Ivy i Rumi sportski spektakl! Pogledajte koliko je narasla mlađa kći Beyonce i Jay Z-ja, glazbenik na događaju godine u društvu svojih mezimica pokazao nježnu očinsku stranu!

Navodno je Solange napala slavnog repera jer nije ispunio svoje obećanje da će joj pomoći u njezinoj karijeri. Mladoj je pjevačici dosta života u sjeni slavne sestre Beyonce i upravo je zato trebala pomoć šogora multimilijardera.

VIDEO Beyonceina sestra napala Jay-Z-ja u liftu!

27-godišnjakinja trenutno radi na svom trećem albumu, a kako pišu mediji, već je neko vrijeme ljubomorna na svoju stariju sestru Beyonce  koja u životu ima sve što je željela, piše Daily Mail.  'Jay-Z je obećao Solange da će joj pomoći, a kada je spomenula njegovo obećanje na after-partyju Met Gala večere rekao je da nema sada vremena za nju', rekao je izvor.

'Nije održao obećanje. Stalno joj govori da će otići s njom u studio, ali nikako da to i učini', dodaje. Navodno je 'okidač' bio i tulum koji priprema Rihanna, a na kojem će biti Jay Z ali ne i Beyonce. Solange je htjela osigurati svoje mjesto, no očito se nije mogla suzdržati.

Upravo je tada došlo do tučnjave u kojoj je Solange napala Jay-Z-ja.
Na snimci nadzornih kamera u dizalu vidi se da Jay Z, Solange i Beyonce ulaze u lift, a onda odjednom Solange počinje vikati na Jay-Z-ja te udara rukama i nogama.

S njima u liftu je i tjelohranitelj koji pokušava zadržati Solange. U jednom trenutku Jay Z je uhvatio za nogu kojom ga je pokušala udariti, no ni u jednom trenu joj ne uzvraća. Sve to vrijeme, Beyonce stoji mirno i promatra kaos koji se odvija ispred nje. Nakon što je trojka izašla iz lifta, Beyonce i Solange ulaze u jedan automobil, dok se Jay Z odvezao drugim, piše TMZ.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene