Otkrivamo kako se Denis Barta priprema za finale showa Supertalent.

Galerija


Denis Barta jedan je od sudionika finala Supertalenta. Dečko s invaliditetom pokazao je koliko su važne upornost i lijepe misli, te svojim nastupom dao vjetar u leđa i drugoj djeci s invaliditetom, ali i njihovim roditeljima.

Vezani članci Denis Barta (FOTO: Facebook) Denisov tata otkrio nam je što se s njim događa poslije emotivnog nastupa: ''Vidjet ćemo što će biti'' Denis Barta (FOTO: Facebook) Pričali smo s njegovim ocem: Dirljiva priča o nevjerojatnom mladiću koji je rasplakao Maju Šuput

''Denis je već spreman, ali nažalost razbolio se. Ima jaku upalu grla, pije lijekove, bio je na injekcijama, ali mi dolazimo i nadamo se da će do finala ozdraviti. Ne bojimo se ničega jer mi smo već postigli više nego smo očekivali. Ovo je vjetar u leđa drugoj djeci s invaliditetom i njihovim roditeljima. On je u finale došao glasovima hrvatske publike jer mi u BiH emisiju gledamo nešto kasnije, i zato nam je drago da je osvojio vaše gledatelje'', kazao nam je tata Nebojša ali i otkrio što će učiniti s novcem ukoliko Denis pobijedi.

''Svi se mi malo nadamo tome i to je normalno za svakoga tko je došao do finala. Ako pobijedimo namjeravamo donirati potrebne stvari nekim kućama kojima je to potrebno, a razmišljamo o jednoj bolnici te jednoj roditeljskoj kući. Plan nam je da odemo k njima i vidimo što im nedostaje te da im to kupimo. Nama novac nije toliko potreban, a i nismo računali na to tako da ako dođe ima onih kojima je potrebniji. Denis svojim pjevanjem zaradi dovoljno za svoje liječenje. To je Denis odlučio kada sam ga pitao što bismo učinili s novcem. On je kazao ''Dat ćemo ga za liječenje djece''. Mi smo skromni ljudi. Podstanari smo, ali sretni smo'', rekao je tata Nebojša u nadi da će Denis ozdraviti i u nedjelju zablistati punim sjajem.

Najčešće pitanje za rasplesani duo iz Supertalenta glasi: "Jeste li vi par ili?!"

17-godišnjak koji ne sluša cajke, već legende Arsena i Đanija: "Teško je biti drugačiji..."