Što se dogodilo?

Prvi put u 24 godine: Slavna anđelica potvrdila da je najpoznatija modna revija otkazana

Shanina Shaik (Foto: Getty Images) Shanina Shaik (Foto: Getty Images) Getty Images 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Shanina Shaik (Foto: Getty Images) Shanina Shaik (Foto: Getty Images) Victoria\'s Secret Show (Foto: Getty Images) Shanina Shaik (Foto: Getty Images) Victoria\'s Secret Show (Foto: Getty Images) Shanina Shaik (Foto: Instagram) Shanina Shaik (Foto: Instagram) Shanina Shaik (Foto: Instagram) Shanina Shaik (Foto: Getty Images) +0 Gigi Hadid (Foto: AFP) Galerija

Victoria's Secret Show ove godine neće biti održan.

Slavna manekenka Shanina Shaik i jedna od Victorijinih anđelica otkrila je informaciju kako je ovogodišnji Victoria's Secret Show otkazan i time iznenadila svjetsku javnost.

Pogledaj i ovo Jasmine Tookes Fantasy Bra (Foto: AFP) prava su atrakcija Wow kakvi prizori! Ljepotice koje svi pamte po seksi revijama donjeg rublja tulumarile na luksuznoj jahti!

28-godišnja australska manekenka, koja je dio prestižnog showa bila osam godina, izjavila je za The Daily Telegraph kako je time i sama veoma razočarana.

"Nažalost, Victoria's Secret Show ove se godine neće održati. To je nešto na što nisam navikla jer bih svake godine u ovo vrijeme trenirala za to. No sigurna sam da će se to u budućnosti promijenti te da rade na razvoju brenda i novim verzijama jer to je najbolji show na svijetu", zaključila je Shanina.

Prva revija koju je nosila bila je ona 2011. godine, a nakon toga se u ulozi anđelice pojavila 2012., 2014., 2015. i 2018. godine. Osim Shanine u toj se ulozi našle i neke od najslavnijih manekenki današnjice, poput Winnie Harlow te sestara Gigi i Belle Hadid.

Da nešto nije u redu, moglo se naslutiti u svibnju ove godine kada je objavljeno da se prvi show neće emititirati na malim ekranima, i to prvi put u posljednje 24 godine.

The New York Times prenosi kako im je izvršni direktor roditeljskog poduzeća Victoria's Secreta, L Brandsa, Leslie Wexner potvrdio kako se modni div priprema i uvodi određene promjene.

"Moda je posao koji se mijenja. Moramo ulagati u promjene kako bismo rasli. Vođeni tom mišlju, odlučili smo promijeniti, odnosno osmisliti novu ideju tradicionalnog Victoria's Secret Showa.

Pa što drugo nam preostaje nego biti strpljivi i vidjeti što nam to novo modni div priprema.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) +4 Nives Ivanišević (Foto: IN Magazin) Celebrity Objava Nives Ivanišević s godišnjeg odmora rastopila srca njezinih fanova: "Mamin kolačić"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene