Na Gradskoj tržnici u Sisku održan je humanitarni koncert za Matiju i Milana Basarca, oca i sina koji su ujedinili Hrvatsku!


Priča o 15-godišnjaku čija je jedina želja bila da tata ima novu perilicu kako rublje više ne bi morao prati ručno, doživjela je svoj nastavak. Na Gradskoj tržnici u Sisku održan je humanitarni koncert koji je okupio oko 4 i pol tisuće ljudi. Svoju 80 godina staru, trošnu kuću bez vode i struje, Matija i Milan Basarac uskoro bi trebali zamijeniti novom jer sav prihod od prodanih ulaznica namijenjen je upravo za izgradnju njihovog novog doma.

Opet smo posjetili Matiju i Milana: Kod obitelji Basarac bio je i jedan poseban gost

Vezani članci Humanitarni koncert za žrtve obiteljskog nasilja - 7 U ovom vremenu glazba je skoro nestala, no glazbenici su se udružili da pomognu drugima: "Potrebe su velike" Slika nije dostupna SAN JE OSTVAREN Oproštaj od stare kuće uz peć kraj koje je sve počelo

'Ovo mi puno znači, i koncert se čak organizirao, svi ljudi koji su se javili, izvođači i sve, hvala i svaka im čast. To mi stvarno puno znači, tolko ljudi, ne znam više što bih rekao, samo zahvaljujem se svima', rekao je Milan.

'Ja sam mislio da će biti samo snimka na televiziji ali to je, tako pokrenuta cijela lavina, ne da se digla cijela Hrvatska, digli su se i Hrvati i van zemlje i svima toplo zahvaljujem i dan danas surađujemo, eto hvala svima', rekao je Matija.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook